May 10, 20168 yr Какав бре пасош, он није могао да игра за младе без пасоша. Пиждра га је одјавио. "Igrao sam od kadeta do mlade reprezentacije. Mislim 50 utakmica. I kako je to bilo s ratom, ja sam još imao stari jugoslovenski pasoš. Menjali su se pasoši i tu je bilo nešto komplikovano. Trebalo je da dobijem pasoš SR Jugoslavije, a u Konzulatu u Minhenu, kada su ovi iz Fudbalskog saveza poslali sve, rekli su da ima toliko izbeglica i da ne mogu tako brzo dobiti pasoš. Po meni, nisu se toliko trudili da mi pomognu u tome i onda sam odustao. Ja sam rekao "u redu", i mogu biti srećan što su se takve stvari desile. U životu se ništa ne desi slučajno. Možda je tada pokazan moj put. Onda je Pižon nešto izjavljivao o meni, ali OK", zaključio je Misimović.
May 10, 20168 yr Malo postovanje prema treneru koji je pregazio Rehagela! +1000. Pizon trenerski mag, čovek je mlade odveo u finale U21. I najblizi nakon 1 Radomira i 1 Antića koji je mogao repku da odvede na 1 veliko 1 takmicenje , samo je falilo 1 bod vise i bili bi u 1 barazu. Edited May 10, 20168 yr by Cash
May 12, 20168 yr I dugim loptama Matije Nastasića kojima će tražiti Šaponjića 15-20 puta po utakmici. http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentacija/34188/muslin-pokusacu-da-napravim-tandem-kao-drulic-bunjevcevic
May 16, 20168 yr Znaci Kokeza sada u FSS, Tole "pocasni". Redaljke se nastavljaju, samo je sada zaseo SNS umesto SPSa. Ovo sve treba napalmom srediti.
May 16, 20168 yr Znaci Kokeza sada u FSS, Tole "pocasni". Redaljke se nastavljaju, samo je sada zaseo SNS umesto SPSa. Ovo sve treba napalmom srediti. Napalm, gulag, inkvizicija.