Cane Vukic Prebranac Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Какав бре пасош, он није могао да игра за младе без пасоша. Пиждра га је одјавио. "Igrao sam od kadeta do mlade reprezentacije. Mislim 50 utakmica. I kako je to bilo s ratom, ja sam još imao stari jugoslovenski pasoš. Menjali su se pasoši i tu je bilo nešto komplikovano. Trebalo je da dobijem pasoš SR Jugoslavije, a u Konzulatu u Minhenu, kada su ovi iz Fudbalskog saveza poslali sve, rekli su da ima toliko izbeglica i da ne mogu tako brzo dobiti pasoš. Po meni, nisu se toliko trudili da mi pomognu u tome i onda sam odustao. Ja sam rekao "u redu", i mogu biti srećan što su se takve stvari desile. U životu se ništa ne desi slučajno. Možda je tada pokazan moj put. Onda je Pižon nešto izjavljivao o meni, ali OK", zaključio je Misimović.
Cash Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 (edited) Malo postovanje prema treneru koji je pregazio Rehagela! +1000. Pizon trenerski mag, čovek je mlade odveo u finale U21. I najblizi nakon 1 Radomira i 1 Antića koji je mogao repku da odvede na 1 veliko 1 takmicenje , samo je falilo 1 bod vise i bili bi u 1 barazu. Edited May 10, 2016 by Cash
CerdicLeboeff Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 I dugim loptama Matije Nastasića kojima će tražiti Šaponjića 15-20 puta po utakmici. http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentacija/34188/muslin-pokusacu-da-napravim-tandem-kao-drulic-bunjevcevic
kud u maglu Simoviću Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 ljuba fejsa 27 godina, 9 titula bog fudbala
dragance Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Znaci Kokeza sada u FSS, Tole "pocasni". Redaljke se nastavljaju, samo je sada zaseo SNS umesto SPSa. Ovo sve treba napalmom srediti.
Dr Arslanagić Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Eh, da je Tolence capnuo ranije, bio bi Ješić predsednik FSS. Ovako...
hazard Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Znaci Kokeza sada u FSS, Tole "pocasni". Redaljke se nastavljaju, samo je sada zaseo SNS umesto SPSa. Ovo sve treba napalmom srediti. Napalm, gulag, inkvizicija.
MiddleClass Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Neka prvo Kokeza vlada 10 godina pa onda taj napalm.
Recommended Posts