porucnik vasic Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 a imenovanje generala u penziji šurbatovića na funkciju generalnog sekretara saveza se ne pominje. bitno je da je otišao savo majmun +45
levi Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) wow licemer u srpskom fudbalu Saberite se. Savo je tamo bio jedini normalan i sposoban, u isto vreme. Ostali su sposobni samo da prave sranja Edited April 27, 2016 by levi
kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 +45 a ne smeta ti što je huligan sa šipke gen. sek?
porucnik vasic Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 a ne smeta ti što je huligan sa šipke gen. sek? криминалац преседник Савеза?
kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 jbg. poručniče. džaba dijalog kad se sve gleda kroz naočare, al ne one koje koriguju vid.
porucnik vasic Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 jbg. poručniče. džaba dijalog kad se sve gleda kroz naočare, al ne one koje koriguju vid. Какав дијалог, ја те питам не смета ти Толе, а смета ти Шурбатовић? После ја пристрасан.
MiddleClass Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 a ne smeta ti što je huligan sa šipke gen. sek? Ne smeta ni sto je huligan premijer..
borris_ Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Zato sto je ispao licemer i govno. Pljuvao Toleta i napadao ga cak i isao na tv duel sa njim a onda bez problema uskocio u savez na Toletov poziv. I organizovao (zajedno sa Mrkelom) rad sa mladim reprezentacijama koje su osvojile EP i SP. Je li mu to jedini grijeh ( licemjer)?
borris_ Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Ne smeta ni sto je huligan premijer.. Vazno je da je sa prave strane brda
Cash Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 I organizovao (zajedno sa Mrkelom) rad sa mladim reprezentacijama koje su osvojile EP i SP. Je li mu to jedini grijeh ( licemjer)? Večji mu je greh sto je doveo dunstera za selektora.
MiddleClass Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Vazno je da je sa prave strane brda +1 Vidi se da zdravo razmisljas...
borris_ Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Večji mu je greh sto je doveo dunstera za selektora. 1. Dunster za selektora 2. Licemjer Cini mi se da je ovdje vecina bila protiv njega i prije Curcica. I nekima je zadrhtalo srce kada je Vesic zabranio Savi i Mrkeli da se pojave na balkonu.
kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Какав дијалог, ја те питам не смета ти Толе, а смета ти Шурбатовић? После ја пристрасан.poručniče, ja nisam student kome predaješ. pitao sam te, ti si n pitanje odgovorio pitanjem. kao vučić si. doduše i to je odgovor. tole krimos, ok, jeste. a fss/fsj je bio kolo srpskih sestara, počevši od miljana I pa na dalje. how yes no. savršeno se uklopio u ambijent. ništa manja lopuža od nekoliko svojih predhodnika
porucnik vasic Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 poručniče, ja nisam student kome predaješ. pitao sam te, ti si n pitanje odgovorio pitanjem. kao vučić si. doduše i to je odgovor. tole krimos, ok, jeste. a fss/fsj je bio kolo srpskih sestara, počevši od miljana I pa na dalje. how yes no. savršeno se uklopio u ambijent. ništa manja lopuža od nekoliko svojih predhodnika Значи како ја капирам он је за тебе прихватљив али зато Шурбатовић је тај који је проблематичан. ОК је то став само онда не треба да се фрљамо са некаквим наочарима, пристрасношћу и сличним моралним дилемама. А што се тиче Вучића, нисмо овде да се вређамо.
kralj Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 (edited) Naravno da više upada u oči kada u talog zaroni čovek zavidne karijere, izgrađenog statusa i rešene egzistencije, nego neka lokalna secikesa kojoj je to prirodno okruženje. Savo je jadnik koji je pre tog skoka u mulj sebi sam servirao porciju izmeta i sa slašću je pojeo. Na stranu što je glup kao tri Nedovića. Najbolje da je on sposoban da uradi bilo šta afirmativno u organizacionom smislu. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 28, 2016 by kralj
Recommended Posts