MiddleClass Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Strog i takticar kao Miha, ali mu se gregor za himnu. Idealan!
MiddleClass Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Govno od covjeka (ovo je za njegov rad u fr). Kakav savez/kakvi navijaci takav trener. +1 Zidanov fudbalski otac. To sam zaboravio!
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 ima jedan problem sa muslinom, da bi postigao rezultat u kvalifikacijama treba nam +8 penala u grupi :(
borris_ Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 +1 Zidanov fudbalski otac. To sam zaboravio! +1 Odveo Bordeaux u finale kupa UEFA.
Cane Vukic Prebranac Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Strog i takticar kao Miha, ali mu se gregor za himnu. Idealan!
Jozef K. Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Pravi čovek na pravom mestu u pravo vreme, kao i ceo savez.
nautilus Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 sta znam. u zvezdi se popickarao sa svima jer nije dao da mu se mijesaju u tim. htio je da dovodi koga hoce i da radi sta hoce. zaustavio je slobodan pad i meni je nekako bio drag trener. sa druge strane doveo je sanibala orahovca sa tvrdnjom da je u pitanju igracina.
dragance Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 sta znam. u zvezdi se popickarao sa svima jer nije dao da mu se mijesaju u tim. htio je da dovodi koga hoce i da radi sta hoce. zaustavio je slobodan pad i meni je nekako bio drag trener. sa druge strane doveo je sanibala orahovca sa tvrdnjom da je u pitanju igracina. :D Jer nije hteo da deli procenat, mislis. Realno, imao je tim na srebrnoj tacni, em sto je usrao jedinstvenu priliku jajarskom igrom x2, em je lazovcina i samopromoter bez premca.
Lord Stef Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 U odnosu na Curcica je upgrade. 'Ajde, daj sta das.
gone fishing Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 još jedan batađorista, onda mogu da ostave i javorman-a
nautilus Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 :D Jer nije hteo da deli procenat, mislis. Moguce, nemam insajderske informacije. Meni je tako djelovalo spolja. Dzaja je htio da dovodi svoje igrace, ovaj se nije dao. Nastao fajt. A Dzaju ne volim. Edit: U svakom slučaju neće dugo. Ili će se popickarati sa menadžerima oko procenta ili neće dati da mu prave tim.
nautilus Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 nautiluse, ti pises ijekavicom?Kako kad. Ranije sam uvijek pisao ijekavicom, sad ponekad. Kako mi dodje.
Recommended Posts