Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Nikad od Engleske ozbiljna fudbalska nacija...

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Bukvalno su im kaznili svaki promasaj i to puta 2 :isuse: Al izgleda i zabari ce kuci, POR-SWE 0:0

Posted

Poveo Portugal, Žabari se izvlače, a mene ni malo ne impresioniraju, što kroz kvalifikacije i na turniru. Pretpostavljam da će osvojiti turnir.

Posted

Ma zabari su odvratni (kao i obicno) Zapakostu hvataju grcevi u 75min na 3:0 :isuse:.

Evo svedi daju gol, ovaj lik sa Arene ce se ubiti, place nad sudbinom azura.

Posted

1-1 :yucky:

Šveđani fudbaleri nameste kad god se ukaže prilika

Posted

Svedjani daju gol :D

Englezi sa jos jednom zlatnom generacijom nista ne mogu napravit. Najprecjenjenija fudbalska nacija, prije ce Skoti napravit rezultat...

Posted

Dobro, on je komentator Serije A, pa se smorio.

Šveđani igraju dobro, zaslužili su da prođu. Portugal od svih timova u toj grupi je najmanje pokazao. Bili egal sa Engleskom - dobili; Italija bila bolja - remi.

Posted

Skoti treba prvo negde da se kvalifikuju :fantom:

Bas mi je drago sto su bas na ovakav nacin popusili zabari.

Posted

kakva farsa :d

Jebeš fudbal. Moraju da počnu  da kažnjavaju za ovakve stvari

Posted

Englezi sa jos jednom zlatnom generacijom nista ne mogu napravit. Najprecjenjenija fudbalska nacija, prije ce Skoti napravit rezultat...

Da dodam na ovo što sam napisao gore. Pored toga što nisu prošli, pokazali su najmanje u grupi. Dobili su Šveđane na čist user i grešku golmana. Utakmica bila rođena za remi.

Meni oni ne idu na živce, već cela ta kampanja njihovih medija i ljudi u fudbalu, a ne kapiraju koliko su bušni. Tako će proći i na narednom EP u fudbalu. Nikada jači, a popiće korpu u grupi.

Posted

A i vreme je da se više prekine sa tom šaradom sa 4 reprezentacije iz jedne zemlje.  Neka se jave kad naprave reprezentaciju Britanije. Nije 1930 majkumu

Posted

A i vreme je da se više prekine sa tom šaradom sa 4 reprezentacije iz jedne zemlje.  Neka se jave kad naprave reprezentaciju Britanije. Nije 1930 majkumu

Ко каже да Шкоти и Велшани хоће са њима?

Posted (edited)

Neće ni Englezi sa njima, koga briga? Neka se jave kad se dogovore. Do tada mogu da igraju prijateljsku sa Katalonijom za novu godinu

Edited by levi
Posted

Neće ni Englezi sa njima, koga briga? Neka se jave kad se dogovore. Do tada mogu da igraju prijateljsku sa Katalonijom za novu godinu

Оно ти си то одлучио. Можда те и послушају. Још ако им запретиш... :lolol:

Posted

Ne, tako treba da bude. ali u ovom mufljuskom  sportu nema logike ni pravde. Samo ko koga zajebe