jimi Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Priznajem da nisam a stare farmerice mi daju za pravo. Samo savetujem ove sto bi da naruce postom, da se ne zajebu.
morgana Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ma da, mijenjani su brojevi, ja sad mogu da obucem 29, sto nisam od srednje skoleal realno, to je 30 ili 31
washington Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 koliko sad vredi Levi's 501koje su zadnje cene...?
holden kolfild Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ili oko 4700 u onoj prodavnici na spratu u staklencu na trgu republike.
Zli Gli Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ja uz'o prosle godine u Modiani (u okviru Rodica) neke dobre Leviske za oko 5500, minus 20% koliko je bio neki popust. I sve super samo sto sam uzeo 36-36 a treba mi 34-36, al' jebiga. Cim uzmem broj manje u struku, odma' mi se butine utegnu do maksimuma a to nikako ne valja.
Kelt Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ja sam kupio par u levisovim radnjama i sve su pukle na kritičnim mestima, a nogavice su se iskrzale. A ne nosim ih duže od dve godine.Izem ti kvalitet <_<
holden kolfild Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ali je to roba sa greškom ili tako neštoe da, nisam napomenuo, al imao sam do sada nekih 5 pari, nikad gresku nisam video.nego, vido na netu levi's vintage kolekciju, jedan od modela:klik
slepa živana Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 nego, vido na netu levi's vintage kolekciju, jedan od modela:klik e ovo je s greškom
holden kolfild Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 e ovo je s greškom :D imam jedne caletove, lee su, model iz '78.,istina ne 1878., kontam da ih userem, ublatnjavim i prodam za brdo para!
jimi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 (edited) Pre neki dan sam otpakovao poslednji par iz starih zaliha iz 2002 - made in USA, ondasnjih 32$, najnormalniji dzins, jednom recju Levi's. Ne znam samo sta cu jadan kad i njih rashodujem.Jesu li te u staklencu Varteksova proizvodnja ili sta je vec u pitanju? Kupio sam pre nekoliko godina model 500 i nesto na snizenju (1000 din) i bile su vrlo dobrog kvaliteta tako da mi je to pomoglo da lakse primim ondasnju vest o zatvaranju poslednje fabrike u San Francisku.Kad holden pomenu Lee ne mogu da se ne setim dijaloga izmedju Baneta Bumbara i Mikija Rubiroze kad pokazuju nove farmerke jedan drugom: Bane: Livajs, originalMiki: Li, sa dva e Edited May 30, 2010 by jimi
ajgor Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Pre neki dan sam otpakovao poslednji par iz starih zaliha iz 2002 - made in USA, ondasnjih 32$, najnormalniji dzins, jednom recju Levi's. Ne znam samo sta cu jadan kad i njih rashodujem.Jesu li te u staklencu Varteksova proizvodnja ili sta je vec u pitanju? Kupio sam pre nekoliko godina model 500 i nesto na snizenju (1000 din) i bile su vrlo dobrog kvaliteta tako da mi je to pomoglo da lakse primim ondasnju vest o zatvaranju poslednje fabrike u San Francisku.Kad holden pomenu Lee ne mogu da se ne setim dijaloga izmedju Baneta Bumbara i Mikija Rubiroze kad pokazuju nove farmerke jedan drugom: Bane: Livajs, originalMiki: Li, sa dva eRekao bih da jesu Varteksove, i jakna i farmerke koje sam ne tako davno tamo kupio su bili napravljeni u Varaždinu.
holden kolfild Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ima u uscu snizenje na klasicne 501., u nekoliko razlicitih boja, 5 ili 6k din. e, sad, moguce da je to neko permanentno snizenje, jer i prosli put kad sam bio, bila je ista akcija.ostale su 8000-10000.
Recommended Posts