Jump to content
IGNORED

Politika u UK

BraveMargot

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

Rasizam, pa još protiv naroda Merseyside?? 😂

Probijaš dno. Ajde, znam da moraš ostaviti poslednju, izvoli.

Posted
13 hours ago, dragance said:

Kad je princ Filip umro bilo je dva minuta.

Ali to se samo tako zove.

Pod hitno vratiti koronu. 

Za Kraljicu bi  ćutali bar tri minuta, a sad ni pola :sad:.

• Haha 1
Posted
On 9.9.2022. at 19:22, Jimmy Kowalski said:

TO je u stvari bila uzvratna poseta. O poseti Tita Britaniji se ne zna puno, jer je neko ukrao vesti..

Odličan :cool:.

Sad, mrski Broz je bio u poseti malo nakon što je Elizabeta postala kraljica, tako da je za uzvratnu poprilično čekao - a vest je tu i dalje.

On 9.9.2022. at 19:18, Krampa said:

odlicna fora ali mislim da si zapravo uradio nesto sasvim drugo. ja razumem da je posmatranje javnih licnosti, lidera i politicara kroz prizmu pop idola nesto sto se usadilo u nas i da je medijsko prikazivanje babe decenijama kao nekoga ko je "prilagodljiv, progresivan, dobar, domoljub i vozac htine pomoci" proizvod te pop industrije i da je osjecaj gubitka realan za mnoge ljude. postoje takodje psiholoska objasnjenja zasto nas pogadja gubitak javne osobe, ali to nije tema. tema je da se uz sve te njene osobine zaboravljaju stravicni zlocini koje je cinila jedna od najvecih imperija u istoriji. ne samo zlocini vec i nevidjena eksplotacija sveta koja traje  i cije se posledice osecaju i danas.

a u vezi videa, i dalje mi nije jasno ko smo mi u celoj to kolonijalnoj prici koja traje vekovima? 

Mi smo bivši (a neki i dalje) Jugosloveni, kojima stravični zločini koje su razne imperije činile u prošlosti u pljačkanju i tlačenju siromašnog sveta nisu smetale da i sa tim imperijama budemo u dobrim odnosima (sa Nemačkom čak i nakon stravičnih zločina koje je nad nama učinila) i da tom siromašnom svetu pomažemo koliko možemo (a mogli smo mnogo), i da su te imperije umele da ponešto nauče i od nas. Samo tada smo i mi znali ko smo i šta smo i šta hoćemo.

SaE

• +1 3
Posted

Carls III jos nije ni zagrejao novu stolicu a vec je krenula hajka na njega. :(

Posted
On 16.9.2022. at 5:50, vememah said:

Sad kad vodoinstaleri iz Yorkshira navale u Poljsku...

• Haha 2
Posted

Već su navalili kad je počeo Brexit :fantom:

u drugim vestim:

spacer.png

• +1 2
  • Haha 3
Posted

jesu bila obilježena mjesta za obojene? :fantom:

Posted
40 minutes ago, Pantelija jr said:

jesu bila obilježena mjesta za obojene? :fantom:

Mesta u autobusu nisu bila numerisana ;)

Posted

Beli sedeli na belim sedištima, obojeni stajali jer se boja nije osušila na obojenim sedištima... :fantom:

• Create New...