Jump to content
IGNORED

Politika u UK

BraveMargot

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

Ja sam joj dao 6-12 meseci bez njega. Izdržala je do jubileja. Pokoj joj duši. Cele generacije su samo za nju znale, dok su se lideri i diktatori smenjivali svako malo.

• +1 4
Posted

Meni je bila simpaticna bakica i  volela je bastu, a to je i moj hobi. U vreme ww2 je vozila ambulantna kola i za to ima moje posebno postovanje.

Bila je okruzena debilima (mislim na njenu decu pre svega), imala je dostojanstvo u ponasanju i koliko znam, za razliku od muza joj Filipa, nije lupetala gluposti. 

Imala je losu karmu da bude monarh imperije u propadanju. 

• +1 5
Posted
4 hours ago, copkillah said:

... osim ako nisi Britanac ...

ili kum Karađorđorđević

• Haha 1
Posted
5 hours ago, copkillah said:

Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem.

Neka nasa riba na tviteru juce pise da je ovo jedina kraljica za koju smo ikada znali. I to negde jeste tacno. Koliko Srba bi znalo da nabroji makar jos jednu, bilo ciju?

A onda, posto je ona cak i za nas bila THE Queen, kroz ovaj dogadjaj neki od nas zale neke svoje gubitke. 

• +1 2
Posted
5 hours ago, copkillah said:

Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem.

I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što je bilo crknuće Margaret Tačer, ni na kakav način, ali mi nije jasno gde tačno nebritanci pronalaze empatiju u ovom slučaju jer je pored svega, ona bila jedan od poslednjih i najjačih simbola imperijalizma. Za čim se tačno žali u ovom slučaju?

meni su svi ti rojal imbridi isti. bogomdati vladari koji status dobijaju po rodjenju. baba je bila predstavnik zlocinacke vekovne masinerije za tlacenje i pljackanje sirotinje po svetu. 

• +1 6
Posted

Na tu temu:

Najveći komad je u vrhu skiptra na ovoj slici koju gomila britanskih novina jutros objavljuje:

FcJzpGeXgAAY-__?format=jpg&name=900x900

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
Poslednja fotka.
Fb-K1TCWAAAAoYT?format=jpg&name=large

Glede Trussove (I Liz the Queen):

https://www.itv.com/news/calendar/2022-09-06/clip-emerges-of-young-liz-truss-branding-monarchy-disgraceful

Čitam u komentarima na Slashdotu i smejem se - Kaže tip za ovaj video: "That was 28 years ago, when she was 18, so it may no longer be relevant. I had a VERY different political orientation in my mid-40s than I had at 18."
Na šta mu neko odgovara: "Then how do you explain the fact the first thing she does after becoming Prime Minister is kill the Queen of England?"

Sent

• +1 2
Posted (edited)

Evo i ovako:

Edited by vememah
Posted

U misiji tlačenja i pljačkanja sirotinje po svetu

SaE

• +1 1
Posted

Zarobljene Kikuyu borce zvjerski su mučile i ubijale engleske trupe kojima je formalno zapovijedala the baba. Ova. A vodio ih je velepoštovani Sir Winston Churchill.

@vememah [emoji106]

Posted
7 hours ago, copkillah said:

I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što je bilo crknuće Margaret Tačer, ni na kakav način, ali mi nije jasno gde tačno nebritanci pronalaze empatiju u ovom slučaju jer je pored svega, ona bila jedan od poslednjih i najjačih simbola imperijalizma. Za čim se tačno žali u ovom slučaju?

Tacno to - nema se sta dodati.

• +1 1
  • Create New...