Moonwalker Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) 8 minutes ago, bags said: Rodjen sam posle ali to nista ne menja. Ona je pa barem zadnjih 25 god nebitan lik na svetskoj politickoj sceni. Nisam tvrdio da nema mesta za nju istorijskim citankama™. Mislim da nije. Naravno da sa godinama nije mogla da ima ulogu kao mladji ljudi. U svakom slucaju monarsi u parlamentarnim monarhijama nemaju ulogu kao politicari. Vreme i dogadjaji nakon smrti ce pokazati. Edited September 8, 2022 by Moonwalker 2 Link to comment
Baldrick S. Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 11 minutes ago, Meazza said: Hoce li biti dan zalosti u Kanadi i Australiji? Najverovatnije. Komonvelt. Verovatno poslednji put. Link to comment
dvb-t manijak Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) Evo kako je BBC dostojanstveno prekinuo program i objavio vest: Queen Elizabeth II has died Buckingham Palace announces - BBC News - YouTube Edited September 8, 2022 by dvb-t manijak Link to comment
zmanic Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) Ma zabole me E. II nešto. Odlazi podrška one gadure Margaret Tačer, gorela u paklu da Bog da ! Dajanu sam jedino žalio iz te familije. Zadnja koja je ličila na ljudsko biće, ovo sve ostalo smatram najobičnijim ološem. Ovaj mlađi, Hari valjda, slično po malo nosi nešto ljudsko u sebi, verovatno i nije od novog kinga. Verovatno je zbog toga i udaljen malko u stranu. Edited September 8, 2022 by zmanic 4 1 8 Link to comment
Popular Post Kampokei Posted September 8, 2022 Popular Post Share Posted September 8, 2022 Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 15 Link to comment
zmanic Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Gledaću sahranu, naravno, ali sa samo jednim ciljem: Da vidim u kojem redu od pozadi će ovaj naš avav da cnizdri kroz naočare .... Link to comment
ZerrorR Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 35 minutes ago, Zlurad said: Najverovatnije. Komonvelt. Verovatno poslednji put. Misliš da ce da se odreknu Čarlsa IV? Link to comment
jms_uk Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 57 minutes ago, Zlurad said: Najverovatnije. Komonvelt. Head of state. 1 Link to comment
jms_uk Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 21 minutes ago, ZerrorR said: Misliš da ce da se odreknu Čarlsa IV? Treci. Link to comment
Meazza Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 23 minutes ago, jms_uk said: Head of state. Veoma malo ljudi zna za to. I ja sam to otkrio pre par godina. Link to comment
Baldrick S. Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 25 minutes ago, jms_uk said: Head of state. Valjda je planirano unapred da dan(i) zalosti budu i u Komonveltu. Na ovo precrtano sam mislio na udruzenje drzava. Razni scenariji su tu u opticaju. Link to comment
Meazza Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Mislis da ce u Indiji i Pakistanu biti dan zalosti? Link to comment
Baldrick S. Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ne verujem da hoce, osim nekih protokolarnih. Mislim da ce vise da budu dani veselja za vecinu njih jer je rahmetli baka bila jedina koja je drzala koaliciju zajedno, makar na papiru. Kao sto rekoh, svasta je moguce. Link to comment
Tsai Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ma ovo je kraj komonvelta, izacice i kanada i australija sigurno. Iz rispekta prema kraljici su cekali. U svakom slucaju nadam se da ce vampir da ustupi tron Vilijamu, a bas me neka tuga uhvatila, Elizabeta je zaista obelezila tolike epohe 2 Link to comment
Roger Sanchez Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Nije dugo izdržala bez Phillipa 1 Link to comment
Recommended Posts