kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 3 minutes ago, Meazza said: Irak? tu su ipak ameri imali ključnu reč, nisu se oni(englezi) mnogo pitali foklandski rat je bio samo njihov
Arkadija Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: tu su ipak ameri imali ključnu reč, nisu se oni(englezi) mnogo pitali foklandski rat je bio samo njihov Nije da su se baš snebivali, 1
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 (edited) jasno je kao dan čiji je to rat bio e gledano kroz lupu elibeth II Edited September 8, 2022 by kud u maglu Simoviću
ZerrorR Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 3 hours ago, Arkadija said: Zamislite Čarlsa, prvi posao u 75. godini. Njemu se i ne isplati da seda na funkciju... Ko u Maratoncima. 1
Popular Post Filozof manijak Posted September 8, 2022 Popular Post Posted September 8, 2022 15 minutes ago, radisa said: To će biti verovatno najveća sahrana 21. veka... I to ne mislim samo na ovih 21 godinu, nego na ceo vek... Sahrana 20.veka, i bukvalno 11
mraki Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 3 minutes ago, ZerrorR said: Njemu se i ne isplati da seda na funkciju... Ko u Maratoncima. A kako ne, jedno 30 godina vladavine je pred njim.
Meazza Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tu su ipak ameri imali ključnu reč, nisu se oni(englezi) mnogo pitali foklandski rat je bio samo njihov Pa nije im bilo naredjeno da ucestvuju, naravno da su se pitali. Ispravi me ako gresim, ali dali su veliki doprinos™ u tom ratu. 1
Meazza Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 1 minute ago, Filozof manijak said: Sahrana 20.veka, i bukvalno Mozda da je umrla ranije, 20. vek je odavno sahranjen... 1
Krampa Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Steta. Divna zena, omlijena u 3. svetu a cak i sire. :( 3
Popular Post radisa Posted September 8, 2022 Popular Post Posted September 8, 2022 Just now, Meazza said: Mozda da je umrla ranije, 20. vek je odavno sahranjen... Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou... Ostali su samo umetnici i Kisindžer.... 19
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 3 minutes ago, Meazza said: Ispravi me ako gresim nema potrebe priča se o elizabeti II, barem sam ja mislio da je u današnjoj diskusiji o uk ona fokus. od 11.09. svet pa i ratovi nisu ono što su bili ratovi u 20. veku, sve ovo što si ti nabrajao(i drugi) su ratovi koje je vodio nato pakt, u foklandskom su samo englezi zapucali u plm 10000km da bi se nekom najebali majke, nisu čekali ni nato ni brisel ona sama pominje katastrofu u aberfanu kada je neprimereno “odreagovala” 1
jms_uk Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Menja se i tekst himne? Posle skoro 72 godine, vraća se na God save the King, jel tako?Da, od 1952. Sent from my iTelephone using Tapatalk
bags Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 2 hours ago, Moonwalker said: Vidi se da si bio malja deca ako si i rodjen kad nas je Joza napustio. Ispratila je i njega. Rodjen sam posle ali to nista ne menja. Ona je pa barem zadnjih 25 god nebitan lik na svetskoj politickoj sceni. Nisam tvrdio da nema mesta za nju istorijskim citankama™. 1
Meazza Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Hoce li biti dan zalosti u Kanadi i Australiji?
Recommended Posts