jms_uk Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 9 minutes ago, Budja said: Ako je ovako, gore od Majkl Futa 1983. Najgore od 1924.
Budja Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 I BBC kaze da je verovatno da su konzeve pokupile na severu, gde je LEAVE pobedio. Ako je tako, tesko da je rec o levicarenju i "antisemitizmu", pre ce biti da je Korbin imao dobru intuiciju, ali su ga parlamentarci sjebali.
vememah Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 (edited) Svi ključni potoci su na YT-u: Edited December 12, 2019 by vememah
jms_uk Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Just now, vememah said: Svi ključni potoci su na YT-u: Depressing...
Budja Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 I LAB glupani nista ne shvataju. Londonski MEP za LAB kaze ovo: Hello, nisu izbori izgubljeni u Londonu. Sta je bilo sa LD na jugu?
đorđe geprat Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 (edited) za mene neukog za UK. razumeo sam da pobeda džonsona znači izlazak iz EU 31 januara. sa ili bez dogovora. Edited December 12, 2019 by djordje geprat
Gandalf Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 12 minutes ago, Budja said: Ako je katastrofa na severu, onda ideja da je Korbin trebalo da zajase EU pricu potpuno promasena, i da je u tom smislu Korbin trebalo da vide vise pro-Brexit. bivši kolega iz Liverpula je do 2015e glasao za laburiste, od tada je strastveno kontra laburista. mislim da je pre svega u pitanju to što je bio u RAFu na Foklandima - Korbin je jednom prilikom rekao nešto u stilu da bi Foklande rado predao Argentincima. čovek sa mnogo repova. pro-IRA, pro-Iran, pro-Hezbolah/Hamas, komunjara, antisemita...
Budja Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 7 minutes ago, Gandalf said: bivši kolega iz Liverpula je do 2015e glasao za laburiste, od tada je strastveno kontra laburista. mislim da je pre svega u pitanju to što je bio u RAFu na Foklandima - Korbin je jednom prilikom rekao nešto u stilu da bi Foklande rado predao Argentincima. čovek sa mnogo repova. pro-IRA, pro-Iran, pro-Hezbolah/Hamas, komunjara, antisemita... Anecdotal evidence, uzorak: 1. Da vidimo sta ce LD da urade u Liverpulu.
Budja Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Quote Liberal Democrat leader Jo Swinson looks set to lose her seat, according to the exit poll, as her party faces a dismal showing in the general election. Cao.
Budja Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Sasvim sam siguran da ce SVI, dakle, BoJo, Cons, LDems, ChangeUK, Bler... pivotirati ka Korbinu. Medjutim, cela ideja drugog referenduma i ostanka u EU je tesko porazena, pa tako i Bler i Hezeltajn i LDems. Parlamentarna taktika i ideje remainera u Parlamentu su bile katastrofalne i doprinele ovakvom rezultatu.
Budja Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 I dok se laburisti kolju, Remaineri u Cons se slihtaju BoJou. Slusajte samo Justine Greening.
jms_uk Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 First results are through - Labour holds Newcastle Upon Tyne Central, and Houghton and Sunderland South.
Recommended Posts