June 8, 20177 yr Zapamtite, poslednji exit poll je predviđao -15 sedišta za Cons - ne mora da znači da će ostati ovako, ali i ako ostane, ovo je bruka i prebruka.
June 8, 20177 yr Super! E sad, ovo može da se menja +/-10-15, može svašta da bude! Jbt, spremio sam se da objave Cons 400 i da odem na spavanje odma :D
June 8, 20177 yr Zapamtite, poslednji exit poll je predviđao -15 sedišta za Cons - ne mora da znači da će ostati ovako, ali i ako ostane, ovo je bruka i prebruka. Pazi, mogu da uzmu i tačno 325...u stvari to im je dugorocno gore nego da predaju vlast da budem iskren. Dugorocno.
June 8, 20177 yr Pazi, mogu da uzmu i tačno 325...u stvari to im je dugorocno gore nego da predaju vlast da budem iskren. Dugorocno. Ma neka i ne bude hung parliament, nek imaju i +10 majority, ovo je opet istorijski samosjeb.
June 8, 20177 yr Al nije mi toliko drago ni zbog May, ni zbog samih Torijevaca, ni zbog bilo koga i cega, nego najvise ybog jebenih Daily Maila i Suna!!!
June 8, 20177 yr Al nije mi toliko drago ni zbog May, ni zbog samih Torijevaca, ni zbog bilo koga i cega, nego najvise ybog jebenih Daily Maila i Suna!!! Totototototototototototototoooooooooooo