October 30, 20222 yr Preporucite mi neku knjigu koja odise zimskom/sneznom atmosferom Edited October 30, 20222 yr by Milošica
October 30, 20222 yr 29 minutes ago, Milošica said: Preporucite mi neku knjigu koja odise zimskom/sneznom atmosferom Osecaj gospodjice Smile za sneg
October 30, 20222 yr 51 minutes ago, Milošica said: Preporucite mi neku knjigu koja odise zimskom/sneznom atmosferom Den Simons - Teror, smrzavao sam se dok sam citao.
October 30, 20222 yr 1 hour ago, Milošica said: Preporucite mi neku knjigu koja odise zimskom/sneznom atmosferom Zimski dnevnik i Dnevnik druge zime - Valjarević.
October 30, 20222 yr bas sam htela da pomenem valjarevica. nezavisno od naslova, ta proza je prozeta zimom. beogradskom, vetrovitom, blatnjavih trotoara. cita se dorcol, svetlane v-j. opet. poz
October 30, 20222 yr vlak u snijegu nije nužno sneg, al je priroda i šuma. ljepši kraj - serjanović pan - hamsun volvo kamioni - erlend lu.
October 30, 20222 yr 3 hours ago, Milošica said: Preporucite mi neku knjigu koja odise zimskom/sneznom atmosferom u potpalublju
October 31, 20222 yr počeo sam sa "un uomo" oriane falači. mučno za čitanje. bio sam u grčkoj u novembru '70. nisam bio svestan šta je iza kulisa.