October 26, 20186 yr 7 hours ago, Caligula said: Kakva greska citati Stepskog Vuka sa osamnaest godina Sa koliko treba?
October 28, 20186 yr 20 minutes ago, adam said: 16? 17? Pa da, u mojoj generaciji smo to s tim godinama čitali (tačnije, gutali), tako da sam ostao zbunjen...
October 28, 20186 yr 7 minutes ago, Indy said: Pa da, u mojoj generaciji smo to s tim godinama čitali (tačnije, gutali), tako da sam ostao zbunjen... isto. zato sam i pitao. meni je kompletni hese za doba neiskustva i jakih emocija. nema sanse da bih s ovim iskustvom mogao to da citam bez jake doze cinizma i zluradosti. no sta znam, ima nas razlicitih...
October 28, 20186 yr Meni je kraj osnovne bio za otkriće Hesea a kraj srednje škole za otkrivanje Ničea. Stepski vuk je bio negde izmedju. A sve zajedno vodi pravo na filozofiju.
October 29, 20186 yr 23 hours ago, kud u maglu Simoviću said: večeras počinjem. jedva čekam A u. Sad vise nisam siguran jesam procitao prva 3 ili i 4 deo. U kom je on nastavnik u malom selu?
November 1, 20186 yr 2 hours ago, Host said: Pametnome dosta. +1 Штета само што има пун курац глупака, па ће издавач на крају и да заради нешто.
November 1, 20186 yr Scientia Sacra od Bele Hamvaša, tako je kad otkrivam stvari sa zakašnjenjem. Jednostavan, dubok + prevodjen kod nas onoliko, tek sad saznajem