Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

farenhajt 451 ponovo posle 17-18 godina. cini mi se bi trebalo da se govori da zivimo u bredberijevskim, a ne u orvelovskim vremenima.

Posted

aleksandrijski kvartet, taman za ovo vreme

Posted

farenhajt 451 ponovo posle 17-18 godina. cini mi se bi trebalo da se govori da zivimo u bredberijevskim, a ne u orvelovskim vremenima.

Ma gde, Haksli je taj koji je objasnio.

Posted

aleksandrijski kvartet, taman za ovo vreme

to mi je za januar ^_^

Posted

Za sada je sasvim ok...

wgb6NzT.jpg

....shit has hit the fan...

Posted

Jel ga ima po knjižarama?Mislim Bekima i mislim ona Nigdje, niotkuda...

....shit has hit the fan...

Posted

nemam pojma. vidjao sam samo Haklberija i to zato sto sam se dugo meracio da je kupim, sto se na kraju nije ni desilo (a volim da trosim pare na knjige, kupio novog Ferica pre par dana), nego je uzeh iz biblioteke.

inace, paralelno poceo da citam i Istocno od raja. kakav je kralj Stajnbek, kakvo predstavljanje Hemiltonovih i Treskovih na ovih prvih 60-ak strana.

Posted (edited)

[quote name="Sundance Kid" post="3941986"

inace, paralelno poceo da citam i Istocno od raja. kakav je kralj Stajnbek, kakvo predstavljanje Hemiltonovih i Treskovih na ovih prvih 60-ak strana.

gle, ja sam upravo jedva uspeo da se odvojim od iste knjige da vidim sta ima na fejsu i forumu. prevod na srpski nije los, ali ima ociglednih gresaka

sutra i prekosutra imam dva duga leta, mislim da cu uspeti da zavrsim

Edited by Parsons
Posted

jao i ja sam ove godine citala "istocno od raja", isto kao i vi bila potpuno zacarana, jedva sam cekala kuci sa posla da se vratim da nastavim da citam! maestralno!

trenutno citam ovo i nevidjeno mi prija:

IMG_0437.PNG

Posted

David Copperfield - nisam dosad citao dikensa i prijatno sam iznenadjen (ocekivao sam i dosadniju knjigu i mnogo manje razumljiv engleski)

Posted

Jebote. Dikens. Iznenadjen si dikensom da je dobar. Pa dikens je književnost prava

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

ja sam dobila ime po najgorem liku iz te knjige. bolje da su me krstili juraja hip, bolji bi čovek ispala.