Parsons Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 farenhajt 451 ponovo posle 17-18 godina. cini mi se bi trebalo da se govori da zivimo u bredberijevskim, a ne u orvelovskim vremenima.
Meazza Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 farenhajt 451 ponovo posle 17-18 godina. cini mi se bi trebalo da se govori da zivimo u bredberijevskim, a ne u orvelovskim vremenima. Ma gde, Haksli je taj koji je objasnio.
gospa buba Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 aleksandrijski kvartet, taman za ovo vreme to mi je za januar ^_^
Frank Pembleton Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Za sada je sasvim ok... ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Jel ga ima po knjižarama?Mislim Bekima i mislim ona Nigdje, niotkuda... ....shit has hit the fan...
Sandens Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 nemam pojma. vidjao sam samo Haklberija i to zato sto sam se dugo meracio da je kupim, sto se na kraju nije ni desilo (a volim da trosim pare na knjige, kupio novog Ferica pre par dana), nego je uzeh iz biblioteke. inace, paralelno poceo da citam i Istocno od raja. kakav je kralj Stajnbek, kakvo predstavljanje Hemiltonovih i Treskovih na ovih prvih 60-ak strana.
Parsons Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 (edited) [quote name="Sundance Kid" post="3941986" inace, paralelno poceo da citam i Istocno od raja. kakav je kralj Stajnbek, kakvo predstavljanje Hemiltonovih i Treskovih na ovih prvih 60-ak strana. gle, ja sam upravo jedva uspeo da se odvojim od iste knjige da vidim sta ima na fejsu i forumu. prevod na srpski nije los, ali ima ociglednih gresaka sutra i prekosutra imam dva duga leta, mislim da cu uspeti da zavrsim Edited July 24, 2017 by Parsons
decak Kejt Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 jao i ja sam ove godine citala "istocno od raja", isto kao i vi bila potpuno zacarana, jedva sam cekala kuci sa posla da se vratim da nastavim da citam! maestralno! trenutno citam ovo i nevidjeno mi prija:
Sandens Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Jel ga ima po knjižarama?Mislim Bekima i mislim ona Nigdje, niotkuda... ....shit has hit the fan... sad videh da je ima jos na bookinom sajtu: http://www.booka.in/knjige/savremena-knjizevnost/nigdje-niotkuda-detalj
Zverilla Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 David Copperfield - nisam dosad citao dikensa i prijatno sam iznenadjen (ocekivao sam i dosadniju knjigu i mnogo manje razumljiv engleski)
Hamlet Strašni Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Jebote. Dikens. Iznenadjen si dikensom da je dobar. Pa dikens je književnost prava Sent from my iPhone using Tapatalk
slepa živana Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 ja sam dobila ime po najgorem liku iz te knjige. bolje da su me krstili juraja hip, bolji bi čovek ispala.
Recommended Posts