slepa živana Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Odličan je onaj karakter što pršće po predmetima u kući. strašno. tim odlomkom je počelo predstavljanje, ali čitao ga je glumac ivan jevtović, sa drveta. i onda je sve to što piše glumio da radi, kucanje na vrata, dijalog, skidanje pantalona, drkanje... pa je dahtao i drao se... na kraju više nije umeo ni da čita nego je nešto mucao. teška neprijatnost.
Ras Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 strašno. tim odlomkom je počelo predstavljanje, ali čitao ga je glumac ivan jevtović, sa drveta. i onda je sve to što piše glumio da radi, kucanje na vrata, dijalog, skidanje pantalona, drkanje... pa je dahtao i drao se... na kraju više nije umeo ni da čita nego je nešto mucao. teška neprijatnost. Je l se bar Karanović dolično ponašao? (Nemam razloga da sumnjam.) Petak je bio baš dosadan.
slepa živana Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 Je l se bar Karanović dolično ponašao? (Nemam razloga da sumnjam.) Petak je bio baš dosadan. manje više svi su se ponašali kao idioti. uglavnom me bilo sramota što sedim tamo i posle sam ponovo došla do zaključka da ne treba da izlazim iz kuće. sa svim tim autorima sigurno postoje pristojniji intervjui na netu, a u krajnjoj liniji knjige su tu i to je to. gledati ih onako izložene imbecilnim pitanjima i degenskom ponašanju neprijatno je i deprimirajuće.
Dagmar Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 manje više svi su se ponašali kao idioti. uglavnom me bilo sramota što sedim tamo i posle sam ponovo došla do zaključka da ne treba da izlazim iz kuće. sa svim tim autorima sigurno postoje pristojniji intervjui na netu, a u krajnjoj liniji knjige su tu i to je to. gledati ih onako izložene imbecilnim pitanjima i degenskom ponašanju neprijatno je i deprimirajuće. paranormalnost kao dominantan životni setup
Ras Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 manje više svi su se ponašali kao idioti. uglavnom me bilo sramota što sedim tamo i posle sam ponovo došla do zaključka da ne treba da izlazim iz kuće. sa svim tim autorima sigurno postoje pristojniji intervjui na netu, a u krajnjoj liniji knjige su tu i to je to. gledati ih onako izložene imbecilnim pitanjima i degenskom ponašanju neprijatno je i deprimirajuće. dobro je, nisam jedini :)
maheem Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 manje više svi su se ponašali kao idioti. uglavnom me bilo sramota što sedim tamo i posle sam ponovo došla do zaključka da ne treba da izlazim iz kuće. sa svim tim autorima sigurno postoje pristojniji intervjui na netu, a u krajnjoj liniji knjige su tu i to je to. gledati ih onako izložene imbecilnim pitanjima i degenskom ponašanju neprijatno je i deprimirajuće.A ja mislio da će ti biti fino tamo i jedva čekaobtvoj izveštaj
slepa živana Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 A ja mislio da će ti biti fino tamo i jedva čekaobtvoj izveštaj srela sam jednog forumaša i jednog realnog pank čoveka i to je bilo jedino fino hvala forumu hvala panku :D
Ras Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 čita mi se mirko kovač (i to po prvi put) možda najviše grad u zrcalu, iz ove daljine mi se čini kao da bih mogao da otkrijem nekakve velike tajne o tom kamenu koji se oslanja, tone u more ili obitava u morskom zaleđu skica dana mi je ovaj post na b92 blogu o piscu, njegovoj ženi i njenom ljubavniku, koja je skroz pninovska
jms_uk Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 The Exile: The Flight of Osama bin Laden Hardcover by Adrian Levy (Author), Catherine Scott-Clark (Author)
SleeperSleep Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 pre par dana zavrsio semper idem djordja lebovica. impresivno delo.
Zverilla Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 procitao clarke.ove price, pa Childhood's End a sad presao na davida koperfilda
ultra plasticni Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Privrsavam Covek u belom-Roman o apostolu Pavlu od Dzonija Kesa. Zadovoljan sam
Recommended Posts