Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

Odličan je onaj karakter što pršće po predmetima u kući.

strašno. :lolol:

tim odlomkom je počelo predstavljanje, ali čitao ga je glumac ivan jevtović, sa drveta. i onda je sve to što piše glumio da radi, kucanje na vrata, dijalog, skidanje pantalona, drkanje... pa je dahtao i drao se... na kraju više nije umeo ni da čita nego je nešto mucao. teška neprijatnost. 

Posted

strašno. :lolol:

tim odlomkom je počelo predstavljanje, ali čitao ga je glumac ivan jevtović, sa drveta. i onda je sve to što piše glumio da radi, kucanje na vrata, dijalog, skidanje pantalona, drkanje... pa je dahtao i drao se... na kraju više nije umeo ni da čita nego je nešto mucao. teška neprijatnost. 

Je l se bar Karanović dolično ponašao? (Nemam razloga da sumnjam.)

Petak je bio baš dosadan.

Posted

Je l se bar Karanović dolično ponašao? (Nemam razloga da sumnjam.)

Petak je bio baš dosadan.

manje više svi su se ponašali kao idioti. uglavnom me bilo sramota što sedim tamo i posle sam ponovo došla do zaključka da ne treba da izlazim iz kuće. sa svim tim autorima sigurno postoje pristojniji intervjui na netu, a u krajnjoj liniji knjige su tu i to je to. gledati ih onako izložene imbecilnim pitanjima i degenskom ponašanju neprijatno je i deprimirajuće.

Posted

manje više svi su se ponašali kao idioti. uglavnom me bilo sramota što sedim tamo i posle sam ponovo došla do zaključka da ne treba da izlazim iz kuće. sa svim tim autorima sigurno postoje pristojniji intervjui na netu, a u krajnjoj liniji knjige su tu i to je to. gledati ih onako izložene imbecilnim pitanjima i degenskom ponašanju neprijatno je i deprimirajuće.

paranormalnost kao dominantan životni setup

Posted

dobro je, nisam jedini :)

Posted

A ja mislio da će ti biti fino tamo i jedva čekaobtvoj izveštaj
Posted

A ja mislio da će ti biti fino tamo i jedva čekaobtvoj izveštaj

srela sam jednog forumaša i jednog realnog pank čoveka i to je bilo jedino fino

hvala forumu hvala panku :D

Posted

čita mi se mirko kovač (i to po prvi put)

možda najviše grad u zrcalu, iz ove daljine mi se čini kao da bih mogao da otkrijem nekakve velike tajne o tom kamenu koji se oslanja, tone u more ili  obitava u morskom zaleđu

skica dana mi je ovaj post na b92 blogu o piscu, njegovoj ženi i njenom ljubavniku, koja je skroz pninovska

Posted

The Exile: The Flight of Osama bin Laden Hardcover by Adrian Levy  (Author), Catherine Scott-Clark (Author)

Fwn0yFz.jpg

Posted

pre par dana zavrsio semper idem djordja lebovica.

impresivno delo.

Posted

procitao clarke.ove price, pa Childhood's End

a sad presao na davida koperfilda

Posted

Privrsavam Covek u belom-Roman o apostolu Pavlu od Dzonija Kesa. Zadovoljan sam