gospa buba Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 (edited) taman, reci cesh mi kakua je kakuova fizika. neb sad chitala fiziku ni za pare ^_^ Edited December 17, 2012 by thermal bug
cmrlj Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 cek malo da se zalaufam, jos se nisam odlucila valja li ili ne. a i popularna nauka nije isto sto i nauka, to sve sazeti zabavni delovi, ne moraju da ti placaju.
Ravanelli Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 http://www.rosalux.rs/userfiles/files/Antifasizam_pred_izazovima_savremenosti.pdf
čekmeže Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 (edited) Autobiografija 1 caraedit zeza slika Edited December 21, 2012 by Hartmann
halloween Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 U akciji Budni uz knjigu (20%) kupila 3.deo 1q84. 1 i 2 pozajmila u biblioteci pa pročitala uglavnom tokom putovanja na posao. Nekako mi se nije ostavljala nedočitana do kraja, ali i dalje nemam omiljenog savremenog pisca čiju knjigu bih pročitala više od jednom.
Aineko Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Upravo zavrsila od Jeff Hawkins-a:Volela bih da ju je pisao bar malo vise kao naucni text, sa umetnutim referencama + ponegde iznosi olako neke zakljucke (npr. glede determinizma na jednom mestu), ali sem toga, bas mi se svidelo. Ide odlicno uz Dennetta :).A polako citam i ovo (David Graeber):obzirom na to da je meni ekonomija potpuno stran subject jos mi i dobro ide.
Parsons Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 poceo sinoc da citam, nisam ni znao da je jedan od glavnih junaka nas banacanin
pt 2.0 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 poceo sinoc da citam, nisam ni znao da je jedan od glavnih junaka nas banacaninje li to onaj cvajg sto je napisao slomljeno srce?tu sam knjizicu davno procitala, al bila mi nekako bas... fina.
nautilus Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 jeste. genijalan pisac sa tuznom sudbinom. omiljena bjegova knjiga mi je biografija zozafa fusea
le petit nicolas Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 da. i izgubljeni svet. divna knjiga.poz
le petit nicolas Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 edit: i zvezdani časovi čovečanstva.poz
le petit nicolas Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (edited) ... Edited December 28, 2012 by le petit nicolas
le petit nicolas Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (edited) edit divne knjige: jučerašnji svet. ništa manje izgubljen.ps. što će meni da skoči broj postova s ovim micro editing time spanom!poz Edited December 28, 2012 by le petit nicolas
slepa živana Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 hajnrih bel, kuća bez čuvaraknjiga puna sjajnih opisa. evo mog omiljenog:"martin je, teško dišući, jer je soba bila puna dima, sjedio na stolici nasuprot pisaćem stolu, promatrao raspremljen krevet, kolica za čaj s prljavim posuđem od doručka, slojeve dima različite boje: modri, gotovo svijetlo modri su bili mali, okrugli oblačići, što ih je baka ispuštala prije no što je ostatak dima uvukla u pluća. bila je ponosna, što je već trideset godina pušila i uvlačila je postepeno - iz njenih bi usta zatim izlazio svijetlosivi, samo lako plavičasto obojeni oblak, koji se pročistio u plućima: snažno ispuhnuti trak što se na časak održao u gustom, sivom, ujednačenom dimu koji je ispunio sobu. Tupo gorko sivilo. Na nekim mjestima - pod stropom, pod krevetom i pred zrcalom - uklupčalo se grafitno sivilo u guste oblake pune koncentriranog bjelila, što su bili nalik raščupkanim čupercima vate."
Recommended Posts