Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sta čitate?

Featured Replies

Meni jos lepse da slusam coveka kako prica (ima na jucubu snimaka razgovora s njim).
štaviše, on je sam snimao svoje razgovore sa kamerom :)
  • Replies 8.8k
  • Views 949.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

Moram da se pohvalim, procitao zbirku prica Bog ti pomogo naseg 1 Mareta Vidojkovica. ^_^ Samo, stvar je u tome sto (sam bar ja stekao takav utisak da) on u svojim romanima nema pretenzije na tu neku dubinu™, vec pise ono sto pise, onako kako pise, znajuci koji su mu dometi i mogucnosti, sto ce reci nije pretenciozan. Ovde se, medjutim, oseca da se upinje da ima neku dublju poruku, neko skriveno znacenje, 1 metaforu™ ljudi i drustva, a sve to u kratkim i bizarnim (bizarnosti radi) pricama. I tu naravno falls short. Big time.

Pa koja je onda bila biblioteka "Biće seksa"?? Koliko se secam to je stampano na istom mestu na kome i de sad, sodoma i ta ekipa. Mislim bash na stampariju, ne secam se izdavaca.
bice seksa, ako mislimo na isto, izdao je zapis (trzp - trajna radna zajednica pisaca :lol: ). erotikon je uglavnom stampan u bigzu i kulturi.poz
podsecanje na knjige izasle u biblioteci erotikon:venerina deltaprofesor zudnjecrven ban11.000 buzdovanasestra monikagoropadni erosenglez u zatvorenom dvorcuprice o obicnom ludiluzavestani tetrebmuzjacinatajanstveni nestanak markizebludne kcerimargo krparkaistorija seksualnostiauraplavetnilo nebaposlednje skretanje za bruklinprstenanaga-rangasta je erosprostirka za telesnu molitvuilirin iliti pogibelji kojima neiskustvo vodimudrovanjasecanja nemacke pevacicemrsne pricegoli rucaksvinje s krilimafelicija120 dana sodomeantizistinafilozofija u budoarupoz
ovaj bigej je nemoguć

Slusham audio i moram da kazem da je mogao i boljeg da nadje da to procita. Radi se David Chandler-u (gistro Seinfield, Third Rock from the Sun, Law & Order). Inace je knjiga super - al' to smo znali ranije...

Auuuu, sprem'te se, sprem'te (opet), jer posle jako mnogo vremena, he's back!

Od ponedeljka EKSKLUZIVNO u Danasu delovi iz novog romana Vuka Draskovica Doktor Aron.

Konacno citam: Chuck Palahniuk - "Pygmy"n288437.jpg:Hail:

mirko kovač - pisanje ili nostalgija

:wub: za legendarnu prosvetinu biblioteku
Nego! Mada su "120 dana" meni najjadniji od druga Markiza.
ne.podsecanje na knjige izasle u biblioteci erotikon:venerina deltaprofesor zudnjecrven ban11.000 buzdovanasestra monikagoropadni erosenglez u zatvorenom dvorcuprice o obicnom ludiluzavestani tetrebmuzjacinatajanstveni nestanak markizebludne kcerimargo krparkaistorija seksualnostiauraplavetnilo nebaposlednje skretanje za bruklinprstenanaga-rangasta je erosprostirka za telesnu molitvuilirin iliti pogibelji kojima neiskustvo vodimudrovanjasecanja nemacke pevacicemrsne pricegoli rucaksvinje s krilimafelicija120 dana sodomeantizistinafilozofija u budoarupoz
U jebote! Ja bio u zabludi da imam većinu, ono nemam ni pola! :cry: (boldovao koje imam)"120 dana Sodome" i "Filozofija u budoaru" (i "Justinu") imam u drugoj ediciji. Ona crna neka lepa (Rad?), u stanu kod roditelja mi ostalo. A voleo bih i ovu najnoviju (ta je sigurno "Rad"), belu, da posedujem. Jebem ti mene kada po bojama opisujem.

Edited by Buck Naked

Tek počela, al oću se pohvalit da imam:vnpdo7.jpg

Edited by Eidyia

Tek počela, al oću se pohvalit da imam:vnpdo7.jpg
bilbo.jpg

Me wants it bad.. :(

Kup'la u Profil megastore-u, nekih 160-tak kunova, tako nekako. Znam da sam se iznenadila jer sam mislila da će bit skuplje. I ima samo in english, bar je tako u ST-u.

google rapidshare... ima i How Rome Fell: Death of a Superpower od istog autora.kvalitetan pdf

google rapidshare... ima i How Rome Fell: Death of a Superpower od istog autora.kvalitetan pdf
pdf se ne može čitat na WCu.. :unsure: bar dok ne sakupim za neki smartphone ili ipaq :mellow:
ovde sam pisao o ereaderu, a u wcu citam samo novine :)