Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sta čitate?

Featured Replies

Čuo sam za drugačija okupljanja - na kojima se čita.

Kako mi je zamirisalo na sektašenje, nisam bio zainteresovan za detalje.

spacer.png

• Replies 8.8k
  • Views 949.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

4 hours ago, Shan Jan said:

Da li znate za neki klub citalaca? Ono gde se okupe ljude, dogovore sta ce da citaju pa posle dodju i pricaju o knjizi? Pokusavam da nadjem po netu tako nesto u BGu al sve sta iskopam je ugaseno pre par godina...

Dobro zvuci, mada ko zna kakvi pametnjakovici mogu da dodju na debatu.

Pročitao Milica Vučković - Boldvin. Nađin mozak u ustanovi za odvikavanje od cuge. Bliska razmišljana. Preporuka. Valjarević urednik, bol u nogama kao nekakva veza između urednika i glavnog lika.

Pri kraju sam Dovlatov - Kompromis. Priče sa privremenog rada u Estoniji. Urnebesno smešno i tužno. Mnogo votke i ostalog alkohola.

On 4.1.2020. at 10:36, maheem said:

Naravno, navali odmah.

Zimski dnevnik i Dnevnik druge zime.

Ne mogu biti objektivan, te dve knjige su mi kao deo tela, organ, jetra valjda.

Dodjem ovde posle dugo vremena i onda znam zašto  vas sve mnogo volim, lepo si bre  ovo napisao , ja ne bih umela bolje ;)

Valjarević napisao nove knjige posle ko zna koliko godina. Bukvalno ću čekati u redu da kupim . U medjuvremenu upravo završila Neli, Ivan  Tokin. Vešto napisana knjiga koja mi nije ostavila nikakvu emociju. Ženski likovi svi kao Modesti Blejz u Beogradu.  Muški takodje . Strip junaci  za koje me na kraju nije baš bilo briga kako će skončati (za razliku od ostalih pravih strip junaka moje mladosti :D

Da li znate za neki klub citalaca? Ono gde se okupe ljude, dogovore sta ce da citaju pa posle dodju i pricaju o knjizi? Pokusavam da nadjem po netu tako nesto u BGu al sve sta iskopam je ugaseno pre par godina...
Uhhh radio sam neki prilog o ekipi koja se okuplja u DOB u onim manjim prostorima u koje se ulazi iz Makedonske.
Nešto mi u glavi da su u pitanju SF ljubitelji. A možda se i varam po pitanju teme, jbga ostaralo se...

... Shiit has hit the fan...

U, to zvuci odlicno. Provericu, hvala :)

završio klaudija, i na kupindu za kupnju bezecovao ostalo značajno od grejvsa - zlatno runo, grčke mitove, hebrejske mitove i goodbye to all that

On 6.1.2020. at 17:28, Shan Jan said:

Izaberi knjigu i otvori topik...

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Uhhh radio sam neki prilog o ekipi koja se okuplja u DOB u onim manjim prostorima u koje se ulazi iz Makedonske.
Nešto mi u glavi da su u pitanju SF ljubitelji. A možda se i varam po pitanju teme, jbga ostaralo se...

... Shiit has hit the fan...

1 hour ago, Shan Jan said:

U, to zvuci odlicno. Provericu, hvala :)

Tribina Društva ljubitelja fantastike “Lazar Komarčić” (nekad su filmovi u pitanju, nekad knjige, serije..prati ih)

Povremeno vidim u newsletteru DOBa da ima bas serijal "Zajednicka citaonica" (ili slicnog naziva), mozda cak drze i isti ljudi. Stavi se na newsletter ;)

Takodje imas u Krokodilovom centru povremeno takve veceri, kao i u Studenjaku, prati i njih.

Edited by I*m with the pilots

14 hours ago, Hamlet Strašni said:

Izaberi knjigu i otvori topik...

+1

19 hours ago, Ravanelli said:

završio klaudija, i na kupindu za kupnju bezecovao ostalo značajno od grejvsa - zlatno runo, grčke mitove, hebrejske mitove i goodbye to all that

Златно руно му је феноменално.

On 2.1.2020. at 22:02, Caligula said:

Komo, Valjarevica

lepo čitanje

za uživanje

7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

lepo čitanje

za uživanje

Slažem se. Baš je takva knjiga. 

• Author

krokodilov centar je odlican. dksg ima knjizevni/citalacki program takodje.

73FAC08E-8EF4-4907-9474-5EE653A437AE.thumb.jpeg.fb26102f35e9d7ef45eb12537a1504c9.jpeg

pa da vidimo jeli hajp opravdan