Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sta čitate?

Featured Replies

Odličan je onaj karakter što pršće po predmetima u kući.

strašno. :lolol:

tim odlomkom je počelo predstavljanje, ali čitao ga je glumac ivan jevtović, sa drveta. i onda je sve to što piše glumio da radi, kucanje na vrata, dijalog, skidanje pantalona, drkanje... pa je dahtao i drao se... na kraju više nije umeo ni da čita nego je nešto mucao. teška neprijatnost. 

• Replies 8.8k
  • Views 949.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

strašno. :lolol:

tim odlomkom je počelo predstavljanje, ali čitao ga je glumac ivan jevtović, sa drveta. i onda je sve to što piše glumio da radi, kucanje na vrata, dijalog, skidanje pantalona, drkanje... pa je dahtao i drao se... na kraju više nije umeo ni da čita nego je nešto mucao. teška neprijatnost. 

Je l se bar Karanović dolično ponašao? (Nemam razloga da sumnjam.)

Petak je bio baš dosadan.

Je l se bar Karanović dolično ponašao? (Nemam razloga da sumnjam.)

Petak je bio baš dosadan.

manje više svi su se ponašali kao idioti. uglavnom me bilo sramota što sedim tamo i posle sam ponovo došla do zaključka da ne treba da izlazim iz kuće. sa svim tim autorima sigurno postoje pristojniji intervjui na netu, a u krajnjoj liniji knjige su tu i to je to. gledati ih onako izložene imbecilnim pitanjima i degenskom ponašanju neprijatno je i deprimirajuće.

manje više svi su se ponašali kao idioti. uglavnom me bilo sramota što sedim tamo i posle sam ponovo došla do zaključka da ne treba da izlazim iz kuće. sa svim tim autorima sigurno postoje pristojniji intervjui na netu, a u krajnjoj liniji knjige su tu i to je to. gledati ih onako izložene imbecilnim pitanjima i degenskom ponašanju neprijatno je i deprimirajuće.

paranormalnost kao dominantan životni setup

dobro je, nisam jedini :)

A ja mislio da će ti biti fino tamo i jedva čekaobtvoj izveštaj

A ja mislio da će ti biti fino tamo i jedva čekaobtvoj izveštaj

srela sam jednog forumaša i jednog realnog pank čoveka i to je bilo jedino fino

hvala forumu hvala panku :D

čita mi se mirko kovač (i to po prvi put)

možda najviše grad u zrcalu, iz ove daljine mi se čini kao da bih mogao da otkrijem nekakve velike tajne o tom kamenu koji se oslanja, tone u more ili  obitava u morskom zaleđu

skica dana mi je ovaj post na b92 blogu o piscu, njegovoj ženi i njenom ljubavniku, koja je skroz pninovska

81hPjPoiyTL.jpg

Govno od knjige :fantom:

Govno od knjige :fantom:

:yawn2:

The Exile: The Flight of Osama bin Laden Hardcover by Adrian Levy  (Author), Catherine Scott-Clark (Author)

Fwn0yFz.jpg

pre par dana zavrsio semper idem djordja lebovica.

impresivno delo.

procitao clarke.ove price, pa Childhood's End

a sad presao na davida koperfilda

Privrsavam Covek u belom-Roman o apostolu Pavlu od Dzonija Kesa. Zadovoljan sam