Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sta čitate?

Featured Replies

Čitam Rat i Mir. Nije baš neki prevod, neki iz tridesetih, ali je knjiga melem za dušu...

+10000

• Replies 8.8k
  • Views 949.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

Uzeh da citam Danka Popovica. Davno sam citao, al vredi obnoviti. Zavrsio Knjigu o Milutinu, krecem Svinjski ujed, pa Kuca Lukica.

• Author

jel citao neko elenu ferante?

Ja.

Moja genijalna prijateljica, sva 4 dela.

Dobar roman, o ženama u patrijarhatu, siromaštvu i pripadajućem nasilju.

Prvi deo je fenomenalan, ne ispušta se iz ruku, drugi i treći sasvim dobri, četvrti, hm, imam

utisak da je nekako morala da zaokruži priču pa je napisala i njega. No, ne kvari mnogo utisak.

• Author

aha, hvala.

tema mi ne lezi, ali po svemu sto citam i od tebe i sirom interneta, roman je pripovjedacki odlican. prvu knjigu imam, objavila je booka nedavno, ostale cu vec naci na engleskom.

booka sledece godine sprema drugu knjigu, ako hoces da cekas

• Author

pocecu sad ovu, tj vec sam. hvala za info :)

Imam ja u epub formatu sve četiri, pa ako hoćeš na mail.

• Author

:)

O Bože, čitam (u stvari slušam) ponovo Zloduhe Dostojevskog, odavno se ovako nisam smejao. Stepan Trofimovič Verhovenski rules. :D

O Bože, čitam (u stvari slušam) ponovo Zloduhe Dostojevskog, odavno se ovako nisam smejao. Stepan Trofimovič Verhovenski rules. :D

? :cry:

Pa Verhovenski (ćale, ne sin revolucionar) je karikatura tadašnjeg jalovog liberala, njegov lik je comic relief. Zar se ne sećaš? A urnebesne su i scene sa gradonačelnikom fon Lembkeom i njegovom ženom. :D Inače je Fjodor Mihajlovič bog humora, sad sam se samo ponovo podsetio.

Da li neko nije pazario/citao Venac od trnja za Danila Kisa "megatrendovca" Milivoja Pavlovica (sve u vezi Kisa bih uzeo bez razmisljanja, ali autor je za izbegavanje <_<  )

Inače je Fjodor Mihajlovič bog humora, sad sam se samo ponovo podsetio.

u tom smislu, preporučujem pripovetku, večiti muž, ako već nisi čitao.

Nisam, imam je kući, hvala na preporuci. :)