Jump to content
IGNORED

Kupovina racunara i komponenti

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted (edited)

Mnogo. 150 eurića, ali pevam od sreće kako mi moj zastareli krš sada radi.edit: plus što se čitav sistem nekako smirio, nije baš lako za objasniti.

Edited by Anonymous
Posted
Nije, taj na linku je 64GB, duplo manji :) Elem, odlični su ti Samsungovi, ja sam zimus kupio Intela pošto ih tad još niko nije imao, ali da sam znao da će ih biti uskoro verovatno bih sačekao :)
Jes stvarno, ja ćorav...:(
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Treba da prodam ovaj komp, u pitanju je prebijanje nekog duga.Dakle:AMD Athlon II X2 250 na 3.01 GhzMCP61M-M3 ploca2x1 Gb DDR3 memorije, Kingston na 1333MhzHD Maxtor 80GbNvidia GeForce 8400GSSve to je upakovano u neko Intex mini kuciste, ima napajanje Intex Accopia od 500 vati (verovatno laznih ali nema veze), tu je i LG DVD rezac... Konfiguracija za internet, muziku, filmove - klasika. Koliko bi moglo da se trazi za ovo a koliko za monitor LG Flatron W1946? I jedno je drugo je staro par meseci, jos pod garancijom.Prilicno je hitno pa pomagajte ako mozete.Sad sam se bacio na neko racunanje sam i dosao do cifre od 90-100 evra za konfiguraciju i mozda 40-50 za monitor. Jesam li mnogo omanuo?

Edited by Zli Gli
Posted

Jesi malo. Komp 70-80 a monitor 30-40.

Posted

Idi na oglase Pcberza.com i itsvet.com pa vidi sta se nudi i koje su cene.

Posted

Gledam to ali ima milion oglasa, jebati ga. Odustajem, cekacu ipak pare :D

• 2 weeks later...
Posted
Komp do 25k za Autocad?
Možda da ideš na intela, fakat nekako imam više poverenja u njega. Uzmi 8GB rama (2x4) jer je smešno jevtin, a značiće ti. U suštini, kupiš konfu za max koliko para si spreman da daš i nadogradiš ram.
Posted

To je za drugara u stvari to nije 25k vec 250 evra sto vise nije 25k dinara.

Posted

Gledam sad nije lako uklopiti ispao sam iz fazona odavno. Jel bolje da uzme neku maticnu sa integrisanom grafikom a kasnije ako mu treba da uzme graficku posebnu? Hard diskovi skupi u PM.

Posted (edited)

Vise od 4Gb RAM-a ce ti znaciti samo ako imas 64-bitni operativni sistem, u suprotnom OS ce ti videti maximum oko 3 GB.Autocad system requirement

Edited by Milosh76
Posted

Jel moze neko da mi preporuci dobar kuler, do 30-40e? Procesor je AMD Athlon II x2 250, maticna GIGABYTE GA-MA770-UD3 ...

Posted
Vise od 4Gb RAM-a ce ti znaciti samo ako imas 64-bitni operativni sistem, u suprotnom OS ce ti videti maximum oko 3 GB.Autocad system requirement
Postoji smešno mali Ruski programčić koji "otključava" da win vidi do 128gb ;)