napadaj Posted July 6 Posted July 6 U Gigatronu trenutno akcija, dodatnih 10% popusta ako plaćate online Visa karticama.
ducca Posted December 10 Posted December 10 Treba mi preporuka za monitor - gejming za klinčadiju je u pitanju, povezivanje sa PS5. Nekih 27 incha cca. I da nije neko ludilo sa cenom
copkillah Posted December 10 Posted December 10 29 minutes ago, ducca said: Treba mi preporuka za monitor - gejming za klinčadiju je u pitanju, povezivanje sa PS5. Nekih 27 incha cca. I da nije neko ludilo sa cenom Zar nije bolje neki TV ako je PS5 u pitanju? Ne znam nikoga da igra Soni na monitoru
ducca Posted December 10 Posted December 10 Ni ja Ali sestrin klinac sad igra na televizoru, nekih 32 inča, i kaže da mu ne odgovara jer mu je to sve u okviru radnog stola i dosta je blizu monitora kad sedi i igra. Nije ni meni bilo logično u startu.
Fakundo Sava Posted December 10 Posted December 10 21 minutes ago, ducca said: dosta je blizu monitora kad sedi i igra. Pa neka pomeri stolicu malo unatrag
Weenie Pooh Posted December 12 Posted December 12 (edited) Kratak rant: Naručio majci laptop od Gigatrona, neki Asus Vivobook za 35k, treba joj samo da gleda streaming serije bez seckanja. Laptop stigao razvaljen, ekran gličuje, trepće, bukvalno se ništa ne vidi. Na preklopu vidljivo oštećenje, zazor od par centimetara sa jedne strane. Sve uredno slikao, dokumentovao, vratio u radnju, i oni sami slikali, podneli reklamaciju, rekli javiće mi u roku od mesec dana. Nedelju dana kasnije, stiže mejl: Postovani, Tokom testiranja uredjaja nije ustanovljena nesaobraznost koju ste reklamirali. Prema informacijama koje smo dobili od strane ovlascenog servisa, dijagnostikom nije utvrdjena nesaobraznost proizvoda. U skladu sa Zakonom o zastiti potrosaca i definisanim zakonskim rokovima obavestavamo Vas da su Vasa reklamacija i zahtev odbijeni. U skladu sa clanom 55. Zakona o zastiti potrosaca imate mogucnost resavanja spora vansudskim putem posredstvom nadleznih tela: Jebem li im sve po spisku da im jebem, govna lažljiva Hvala na pažnji. Edited December 12 by Weenie Pooh 1
Shan Jan Posted December 12 Posted December 12 Sibni im jos jedan mail, idi licno tamo sa laptopom, trazi menadzera.... ako nista ne pomogne preti objaviljvanjem po soc mrezama.
Mil@n Posted December 12 Posted December 12 Ja sam siguran da oni imaju uputstvo da šta god da se reklamira prvo vrate, pa kad je neko uporan da reaguju. Naravno, tog se leba kod mene nisu najeli i mogu da se pohvalim da mi je učinak kod korpo gamadi 100% u ostvarivanju svojih prava. Poslednji slučaj, na jednom kompu rikne ploča, vratim ga. Servis kaže ne radi ploča najverovatnije će biti druga. Posle toga stiže mail "ne primećuju saobraznosti blabla", reko ljudi, jel se šalite, prvo ste konstatovali kvar, sad ne primećujete saobraznosti koga zajebavate? Kvaran komp ne uzimam nazad. Problem je bio uvoznik kaže ploča ima fizičko oštećenje lol reko ja kad ne znam šta ću, uzmem čekić i udaram po ploči koaj je pod garancijom. Epilog, pričao mi dečko iz servisa, super lik, moj slučaj se digao visoko, da su se regionalni direktori dopisivali. Na kraju, dobio sam novu ploču... Gamad. 2
Weenie Pooh Posted December 12 Posted December 12 8 minutes ago, Shan Jan said: Sibni im jos jedan mail, idi licno tamo sa laptopom, trazi menadzera.... ako nista ne pomogne preti objaviljvanjem po soc mrezama. Pa bio sam lično sa laptopom odmah, ljudi ga uključili, videli da ne radi, pogledali preklop, složili se da je oštećen, zapakovali ga i poslali nazad. Sve kao kul, nema problema, može zamena a može i povraćaj novca, javićemo vam kad se obradi. I sad odjednom, dijagnostika ovlašćenog servisa utvrdila da problem u stvari ne postoji, probaj da rešiš spor vansudskim putem To poslednje nisam ni znao šta predstavlja, sad vidim da postoji sajt vansudsko.must.gov.rs, ne znam da li tu da pokušavam... 1
Mil@n Posted December 12 Posted December 12 Ma idi bre opet u radnju gde si kupio, pitaj ih da li su normalni. 1
Fakundo Sava Posted December 12 Posted December 12 Ako ste nešto naručili onlajn a to vam je stiglo oštećeno nemojte da tražite popravku ili zamenu nego pare nazad jer vam proizvod ne odgovara Trebalo bi da je rok 14 dana 1
MeanM@ Posted December 12 Posted December 12 (edited) 5 hours ago, Weenie Pooh said: Kratak rant: Naručio majci laptop od Gigatrona, neki Asus Vivobook za 35k, treba joj samo da gleda streaming serije bez seckanja. Laptop stigao razvaljen, ekran gličuje, trepće, bukvalno se ništa ne vidi. Na preklopu vidljivo oštećenje, zazor od par centimetara sa jedne strane. Sve uredno slikao, dokumentovao, vratio u radnju, i oni sami slikali, podneli reklamaciju, rekli javiće mi u roku od mesec dana. Nedelju dana kasnije, stiže mejl: Postovani, Tokom testiranja uredjaja nije ustanovljena nesaobraznost koju ste reklamirali. Prema informacijama koje smo dobili od strane ovlascenog servisa, dijagnostikom nije utvrdjena nesaobraznost proizvoda. U skladu sa Zakonom o zastiti potrosaca i definisanim zakonskim rokovima obavestavamo Vas da su Vasa reklamacija i zahtev odbijeni. U skladu sa clanom 55. Zakona o zastiti potrosaca imate mogucnost resavanja spora vansudskim putem posredstvom nadleznih tela: Jebem li im sve po spisku da im jebem, govna lažljiva Hvala na pažnji. Cek bre, zasto nova, tek kupljena roba, ostaje na reklamaciji od mesec dana?? Suludost. Po nekoj nacelnoj ideji zastite potrosaca u prve dve nedelje se vrsi direktna zamena/prodaja proizvoda na zahtev kupca. Zar nije to sad i kod nas zakonski reseno? Vidim da postoji clan zakona makar za kupovinu na daljinu. Iskustvo koje nema veze za Srbijom: Svojevremeno, 2016-17. sam u Rusiji kupovao 55 inch tv, ne znajuci nista uzeo neki Sony. Nesto bilo lose, nije radilo u startu bas sa 4K videom, pokupio se nazad, vratio u prodavnicu. Prodavac proverio, video bug, hteo da ostavi na reklamaciji, ja rekoh da mi ne pada napamet novu stvar da ostavljam, vracam, ocu novce nazad, rekoh znam da imam pravo i na to. Nije mu bilo pravo, al sam ja svoje pare dobio odmah nazad. Kupio posle LG kod nekih drugih, evo ga jos radi. Edit: Da, bas ovo sto Fakundo kaze, nego ne procitah do kraja u trenutku pisanja. Edited December 12 by MeanM@
Moća Posted December 12 Posted December 12 @Weenie Pooh uvažiće ti reklamaciju ne brini. Kako je meni objasnio drugar koji radi tamo zbog kratkog roka mislim da je 8 dana da se odgovori, oni svima šalju tu generičku poruku da je odbijena reklamacija ali posle kad pregledaju uređaj jave da dođeš po novac ili zamenu. Meni je tako bilo sa ženinim telefonom tako samo budii strpljiv. 1
gone fishing Posted December 12 Posted December 12 (edited) upravo tako i meni su poslali tu poruku kada sam pre 2 godine reklamirao neispravan sdd, na kraju sam dobio isti takav zamenski, doduše morao sam da čekam mesec dana... Edited December 12 by gone fishing
Recommended Posts