October 25, 201014 yr http://www.youtube.com/watch?v=VgxtxLCpQQI Edited October 25, 201014 yr by kojot
October 31, 201014 yr Ako ga Ivanovic ne nauci ponasanju i vaspitanju niko nece.Ovo mu je jedini spas
October 31, 201014 yr Ako ga Ivanovic ne nauci ponasanju i vaspitanju niko nece.Ovo mu je jedini spasdobro je odigrao danas. igrao je vise nego bjelica.verovatno je rancik povredjen pa je zato dobio sansu.
October 31, 201014 yr Ako ga Ivanovic ne nauci ponasanju i vaspitanju niko nece.Ovo mu je jedini spasA sta je problem sa ponasanjem i vaspitanjem kod Muslija?
October 31, 201014 yr Pa ono za sta znam je da se pobio sa jednim igracem na utakmici i pokusao da mu odgrize uvo, pa se zatim pobio i sa roditeljem igraca, a kulminacija je bila kada se u jednoj svlacionici na gostovanju posrao u lavabo.
October 31, 201014 yr Pa ono za sta znam je da se pobio sa jednim igracem na utakmici i pokusao da mu odgrize uvo, pa se zatim pobio i sa roditeljem igraca, a kulminacija je bila kada se u jednoj svlacionici na gostovanju posrao u lavabo.a lazes da je to sve radio?!:o
October 31, 201014 yr Ne znam za to ali jednom je kenjao sudiji kad mu je dosudio faul. Saban!u lavabo?:D