Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted (edited)

tau :Hail:mada, nista ovde nije gotovo. moze se desiti da prodju kao zadar.jbt, neka svi kolektivno izvrse samoubistvo ako izgube ovo

Edited by kojot
Posted (edited)

au jel moguce ovo, gomila imbecila?!?edit: izvukoshe se...

Edited by goofs
Posted

jebeno neverovatno!

Posted

Sta bi u poslednjih pola minuta. Imao sam telefonski razgovor pa nisam mogao da gledam :isuse:

Posted

Upravo je bio snimak na Sportklubu+, neverovatna završnica :isuse: inače, obojica komentatora tokom svakog prenosa utakmica Barse moraju da kažu da se Barton povredio u polufinalu protiv Unikahe prošle sezone <_<

Posted

Moje strahopostovanje za Kahu :Hail: :Hail: :Hail:Mada ipak mislim da Barsa uzima titulu. Davno su oni ispucali svoju kvotu poraza ove sezone, ovo im dodje kao bonus.

Posted

luda zavrsnica

Posted

Ni posle treceg snimka nisam siguran da je silazna.

Posted (edited)

Meni se cini da jesteBTW, jel moze neki dajdzest utakmice, jer sam se ukljucio u poslednjih 30 sekundi :isuse:

Edited by Milogled Bluff
Posted

Ja sam gledao samo zadnju. Uglavnom, na minut do kraja Ribas daje trojku za +5, pa Navaro vraca(uz faul, ali masi bacanje), pa Spliter promasuje i u kontri Moris zakucava. Ostalo si video.

Posted
Meni se cini da jesteBTW, jel moze neki dajdzest utakmice, jer sam se ukljucio u poslednjih 30 sekundi :isuse:
Barsa nije mogla da se sastavi prvo poluvreme, ovi rastereceni + razbili ih u skoku. drugo stisli, ali je Kaha preterala sa rasterecenoscu...usli u egal i eto