Кристофер Лумумбо Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) tau :Hail:mada, nista ovde nije gotovo. moze se desiti da prodju kao zadar.jbt, neka svi kolektivno izvrse samoubistvo ako izgube ovo Edited June 12, 2010 by kojot
goofs Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) au jel moguce ovo, gomila imbecila?!?edit: izvukoshe se... Edited June 12, 2010 by goofs
Timmy Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Sta bi u poslednjih pola minuta. Imao sam telefonski razgovor pa nisam mogao da gledam
El Mago Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Upravo je bio snimak na Sportklubu+, neverovatna završnica inače, obojica komentatora tokom svakog prenosa utakmica Barse moraju da kažu da se Barton povredio u polufinalu protiv Unikahe prošle sezone <_<
Milogled Bluff Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Moje strahopostovanje za Kahu :Hail: :Hail:Mada ipak mislim da Barsa uzima titulu. Davno su oni ispucali svoju kvotu poraza ove sezone, ovo im dodje kao bonus.
Milogled Bluff Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 (edited) Meni se cini da jesteBTW, jel moze neki dajdzest utakmice, jer sam se ukljucio u poslednjih 30 sekundi Edited June 15, 2010 by Milogled Bluff
Joe D Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ja sam gledao samo zadnju. Uglavnom, na minut do kraja Ribas daje trojku za +5, pa Navaro vraca(uz faul, ali masi bacanje), pa Spliter promasuje i u kontri Moris zakucava. Ostalo si video.
Vasilij Zajcev Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Meni se cini da jesteBTW, jel moze neki dajdzest utakmice, jer sam se ukljucio u poslednjih 30 sekundi Barsa nije mogla da se sastavi prvo poluvreme, ovi rastereceni + razbili ih u skoku. drugo stisli, ali je Kaha preterala sa rasterecenoscu...usli u egal i eto
Recommended Posts