Matilda Ivancic Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 (edited) omiljeni krojmada tesko nalazim svoju velicinu :P zanimljivo Edited November 24, 2007 by kum_spasoje
olivapopajevic Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Sad ću da sanjam Olivu kako pliva.Kul, sve dok nije noćna mora...:D By tha way, meni se dopada ovaj nevino-kurvinjski look...
pcelica Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 wow. ziv topic.hvala apotekarki na kachenju zanimljivosti. a bome i kumu ;) ova prva je dobra.
Hippie Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 zene po svemu sudechi neche nositi gachice u buduchnosti...
ToniAdams Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 meni su te prve caksire izuzetne.da se ja pitam, vi bi ih sve nosile!
Cruella De Ville Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 meni su te prve caksire izuzetne.da se ja pitam, vi bi ih sve nosile! preko glavematilda, pojma nemas, nikad od tebe zena <_< ne mozem da nadjem ono sto najvise volim & nosim <_<
Nicol Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 ovo mi je zgodno, iako malo baca na dječje. ali čemu služi ovaj centralni dio, da ublaži slučajan udarac u kamene trbušnjake?matilda, pojma nemas, nikad od tebe zena <_<ma, ne. to matilda poručuje kako bi bilo šteta da viškom materijala pokrijemo skladne noge :D
Cruella De Ville Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 ma, ne. to matilda poručuje kako bi bilo šteta da viškom materijala pokrijemo skladne noge :Dmoz` da bidne, nekako sam oduvek podsvesno znala da bi mojim savrsenim nogama najvise odgovarao fudbalerski sortC
msmodesty Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 ovo mi je zgodno, iako malo baca na dječje. ali čemu služi ovaj centralni dio, da ublaži slučajan udarac u kamene trbušnjake?to ti kazem, zato i nije pobedilo :)a srednje deo je cenim dobar da greje krstaali medju pobednicama ima dobrih delova
Recommended Posts