Hella Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) To i činjenica da su izložene fotografije one koje nisu prodate (ako ne kupite, rizikujete da fotografija na kojoj se nalazite, u pozi koja vam se ne sviđa, bude izložena u nekoj galeriji, a da vi budete objekat sveopšteg podsmeha). ja sam među ovakvima odrastao to je za podsmeh i bez galerije in other news srušili smo sajt čoveku Resource Limit Is Reached The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later. Edited April 1, 2015 by Hella
Pontijak Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) Meni pomalo smeta ograđivanje: "Ja imam svoju tarifu. 100 evra dnevno za mene, plus 50 evra onome ko mi nađe posao. Po tom osnovu i funkcionišem. Ne bih nikada sam našao posao. Ja se ne družim s ljudima koji prave svadbe. Moji prijatelji ne prave svadbe, ne krećem se u krugu ljudi koji prave svadbe. Moram da nađem posrednika, menadžera koji ce mi naći posao."[/size] To i činjenica da su izložene fotografije one koje nisu prodate (ako ne kupite, rizikujete da fotografija na kojoj se nalazite, u pozi koja vam se ne sviđa, bude izložena u nekoj galeriji, a da vi budete objekat sveopšteg podsmeha). khm. prodaje se pozitiv a ne negativ, bar ja nisam cuo pre 30ak godina da ljudi traze negative sa svadbarskih fotografija Edited April 1, 2015 by Pontijak
svashtabezneshto Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 "usled jednog poslovnog neuspeha, kada je nakon određenog vremena, preostale neprodate fotografije snimljene na svadbi ili kakvom sličnom veselju Dragan pokazao istoričaru umetnosti Slavku Timotijeviću koji je tada bio urednik Srećne galerije u Studentskom kulturnom centru u Beogradu." http://www.supervizuelna.com/razgovori-dragan-petrovic/
Pontijak Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 e hvala ti na ovome ali zaista, ocito nisam pazljivo procitao tekst :) meni je to vazna recenica jer ce buducim antropolozima biti isto jako koristan podatak ta cinjenica da je rec o neprodatim fotografijama
Аврам Гојић Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Legitimno je pitanje etike fotografisanja i njihovog daljeg koriscenja. No, ta ptica je vec pobegla iz kaveza u ovom slucaju. Imamo pred sobom jedan izvanredan zapis ciji kvalitet ne negiraju okolnosti njegove prezentacije.
roksi Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 maestralan album Razbiva! fenomenalnost:) fotograf ne samo da je uhvatio trenutak, vec je megazajebant.
roksi Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 http://distractify.com/mark-pygas/creepy-history/ http://distractify.com/mark-pygas/bizarre-history-photos/ uau:)
Pontijak Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Legitimno je pitanje etike fotografisanja i njihovog daljeg koriscenja. No, ta ptica je vec pobegla iz kaveza u ovom slucaju. Imamo pred sobom jedan izvanredan zapis ciji kvalitet ne negiraju okolnosti njegove prezentacije. ti bar znas da ce se u tumacenju tih fotografija uzimati u obzir svaki podatak pa i okolnosti prezentacija tih fotografija, zato sam i napisao da je meni dragocen i taj podatak da je rec o neprodatim fotografijama na sta mi je skrenula paznju svastabeznesto jer i to nesto kazuje o ljudima na fotografijama
gospa buba Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) in other news srušili smo sajt čoveku el moze zvanichno lice foruma da poshalje pismo izvinjenja ^_^ Edited April 1, 2015 by gospa buba
hoffnung Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 ne znam isto kako da shvatim ovo sto je napisao u vezi podsmeha. meni lici kao da se zeza, a opet nisam pametan. u svakom slucaju, vidi se da ima oko kao pravi. jedino me nervira sto se jako slabo otvaraju ove stranice, i moram da cekam. nadam se da je razlog sto ste svi navalili, pa cu natenane.
Pontijak Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 jesi li probao ovu drugu da obradis u c/b? :) a ovu prvu ladno mozes da prodas sajtovima koji vrse propagandu protiv busplusa
hoffnung Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) to su fotke od ovog petrovica, izdvojio sam samo one koje su mi u paru, i dopadaju mi se. edit: sto zbog boje, svetla, kadra.. Edited April 1, 2015 by hoffnung
roksi Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 koliko puta ne izadjoh na svojoj stanici iz 16ice. a evo i dokaza sto
hoffnung Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) :D lol + za ulazak edit: ismejao sam se posteno. setio sam se tih scena kada mnogi nisu mogli da izadju ... Edited April 1, 2015 by hoffnung
Recommended Posts