Caligula Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ovo sa lepljenjem originalne fotke bez ikakve montaze na korice/print mi je hit.
Caligula Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) ... sve ovo za 50-tak eura :o... prodavao chicha nesto sto je doneo iz Nemacke pre 20+godina, naslo se tu tri objektiva i Fujica aparat (sve ispravno, gotovo u mint stanju) zoom adapter za m42 x2 i osam sedam odlicnih Cokinovih filtera za drzacem. Nasao i g'anc novu zicu za okidanje u jednom dzepu torbe (koju sam takodje dobio uz komplet)edit: i sasvim ispravan nekoristen blic Edited February 10, 2013 by CowBoy
kud u maglu Simoviću Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 kakva kupovina, jel to bila berza ili je radio buvljak:Hail:
Caligula Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Jos gore, limundo. Prvi put da kupujem nesto tamo - cene su neverovatne. Samo ovi filteri na e-baju (polovni!) kostaju toliko, mozda i malo vise.
Аврам Гојић Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 ... sve ovo za 50-tak eura :o... prodavao chicha nesto sto je doneo iz Nemacke pre 20+godina, naslo se tu tri objektiva i Fujica aparat (sve ispravno, gotovo u mint stanju) zoom adapter za m42 x2 i osam odlicnih Cokinovih filtera za drzacem. Nasao i g'anc novu zicu za okidanje u jednom dzepu torbe (koju sam takodje dobio uz komplet)edit: i sasvim ispravan nekoristen blicau svaka cast. imao si puno srece, ovakvi lotovi odmah zavrse kod preprodavaca
kapetanm Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) Ja sam na Limundu imao lepe kupovine svojevremeno dok nije postao carstvo preprodavaca. Ali ima analognih stvari još uvekKako je ovo lep aksesoar :) Edited February 10, 2013 by kapetanm
Caligula Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) @Dabovic: moguce je da je u pitanju vrsta bajoneta na ovim objektivima - mislio sam da mogu lako da nadjem adapter na EOS sistem ali sam se izgleda preracunao - sociva rade samo kada su blize chipu nego sto bilo koji adapter moze da podnese:(Kako god, koristicu ih za film, za digitalac sam uboo filtere i m42 zoom adapter (pa i blic kao pripomoc) odlicna kupovina indid.btw, za paparace i fotografe divljine predivan predmet sa m42 navojem: TAIR od 300mm, direktno iz KGB-a :)linkza sada 1200 dinara ^_^edit: a na e-baju ima isti (mozda malo izgrebaniji) za 300+ dolara Edited February 10, 2013 by CowBoy
kapetanm Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Neću da reklamiram sajt koji počinje sa "L" i koji smo pominjali ovde, ali se u narednih 40 min može doći do nečeg Edited February 12, 2013 by kapetanm
kapetanm Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ne, u stvari sam hteo da preporučim, pa mi pade na pamet da možda neko s foruma licitira, pa da ne kvarim i nisam u detaljeto je ovo bilo, gotovo je
Skyhighatrist Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Shvatio sam sta gledas kad si rekao jos "40 minuta" ;)
Аврам Гојић Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ovaj kupac je potpuni majstor. uleteo u poslednjoj sekundi
Skyhighatrist Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ili ima neki auction sniper. Inace, overi da baja samo radi aparate i foto opremu...
zmanic Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Imam ja bolje za slične pare: Nikon F60 sa Sigma zoom, fi58, 28-105mm, 1:4-5,6 UC-II lens made Japan.
Caligula Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Neću da reklamiram sajt koji počinje sa "L" i koji smo pominjali ovde, ali se u narednih 40 min može doći do nečegMIslis na one bliceve?Ja se nameracio na jedan i skinu mi ga neki mamlaz u poslednjoj sekundi. U pravu si, ono je carstvo preprodavaca :(edit: Ne, u stvari sam hteo da preporučim, pa mi pade na pamet da možda neko s foruma licitira, pa da ne kvarim i nisam u detaljeto je ovo bilo, gotovo je ... aaa, ovo nisam video. Kako god, mislim da je preplacen. Npr. na foto berzi u staklencu kupio sam slabo koriscen CANON AV-1 sa dva dobra stakla za 2500 dinara. + me prodavac me castio novim kaisem za aparat i filmom. Edited February 12, 2013 by CowBoy
Recommended Posts