Jump to content
IGNORED

it's always sunny in philadelphia

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Jel ima neko linkove za rapidsher za sezone 2-5? Odgledao prvu pa da skinem ostale.

Posted

charlie as serpico video no can find :(anyone?

Posted

waitress is getting married :Hail: full-on-rapistmekova kevawasps hive

Posted

u ponovnog gledanju polako stigao do kraja trece. charlie serpico.i frank i dennis u policijskim kolima. dzizs, koliko su oni retardirani :lol:kad smo vec kod retardiranih, epizoda 'sweet dee is dating retarded person' je isto vrh.uostalom, tu je doslo do radjanja intergalaktickog superhita 'dayman :D

Posted

Evo ja uvodim drugaricu u svet Philadelphije. Naravno, epizoda za navlaku "Dennis and Dee Go on Welfare"

• 1 month later...
Posted

Karikature koje glume ljude, pa to nije komika to je život...

• 1 month later...
Posted

ovih dana je pocelo snimanje nove sezone. dee je trudna [tj, glumica, nesto olsen], i vec u pocele spekulacije da ce i tu trudnocu ubaciti u scenario. ako to budu stvarno uradili, mogu da zamislim sta ce ta beba da prozivi u seriji :lol:do tad:http://www.youtube.com/watch?v=tBZi5Uhp58A

Posted (edited)
http://www.youtube.com/watch?v=mwGAN_app60
the best thing about this song is being on the subway at 2am the night the phillies won the world series, and getting pretty much the entire subway cabin (which was literally overflowing with people) to sing the song
Edited by nisam ja
  • 4 weeks later...
Posted

a very sunny christmas :Hail: par puta sam mislio da cu da mrem od smeja :D

Posted

Jbt, od kad se digla tema iz mrtvih i posle ovih nekoliko klipova, ne mogu da izbacim iz glave Dayman.

• 2 months later...
Posted

lagali me na sajtu, pa i ja lago vas