Dionysos Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 читава та сцена је златна https://www.youtube.com/watch?v=I4UWXQje6Lk
John Coltrane Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa umalo nisam umro aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
copkillah Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 ne spojluj budućim naraštajima koji nisu gledali!!
Ricma Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Poslednja epizoda Oplako sam kada su dali omaz Ulicnim Psima.Carli i ''leprikon'' http://www.youtube.com/watch?v=5ukstws19D4 Generalno svidja mi se cela sezona, jedino 2-3 epizode na pocetku nisu legle bas najbolje i vidim da nisam jedini po tom pitanju.Sada bas nesto mislim u sebi, kad pre dodjose do osme epizode.Jos malo pa kraj i cekam ponovo januar.
John Coltrane Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Znam da ste gledali ali sta cu, moram :D
Ricma Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Moram reci da mi se svidelo finale poslednje sezone, mozda mi je cak ova sezona malo bolja od prethodne dve. Sve vreme mislim kako je ovo mozda i poslednja epizoda, jer zasto snimati sezonu ako su oni vec mrtvi.Na kraju odlicna fora sa onom sijalicom zbog koje sam pomislio da su oni u raju.They got me
nemoderisani Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Jel ste spremili mačju hranu i jaja? Počela nova sezona. Dobra epizoda, i ako ne volim mjuzikle.
scab Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Jel ste spremili mačju hranu i jaja? Počela nova sezona. Dobra epizoda, i ako ne volim mjuzikle. joj koliko je meni danas svečan dan, odbrojavam još od marta...
copkillah Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 The D.E.N.N.I.S. System from Always Sunny will completely change how you see Titanic forever
scab Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 uh, divota od poslednje epizode! večeras moram ponovo da je ponovim. ali cena sezona je krenula fantastično.
Recommended Posts