December 10, 20159 yr heheh da sajnfeld na kreku enihau najbolja komedija evaaa ja sam vristao od smeha dok sam je gledao stigao sam mozda do 8-9 sezone i onda prestao zbog objektivnih okolnosti ali vidim po fejsbuku da je pocela/treba da pocne jos jedna sezona prati li ko?
January 12, 20169 yr - What Philly celebrity would you most want to have a drink with? - Oh, shit, okay, yeah, you know what-- a lot of the questions are opinion-based. Heads up. - Ah. Okay... I-I see. Uh, all right, this is, uh, let me guess. Um... Oh: Dr. J. - That's not it! All right, all right. Play it cool, play it cool. Okay, okay, sorry. - Yeah, all right. That is wrong, though. You wouldn't want to have a drink with him. Dee, chance to steal. - Bill Cosby. Yes! All right. Point for us. - A lot of the questions are outdated"
January 16, 20169 yr Poceh i ja da gledam ovo. kako ti zavidim. kad bih neku seriju voleo na sveže da gledam to je ova. al sve sam gledao bar tri puta, znam napamet.
January 19, 20169 yr Deni DeVito u drugoj sezoni :0.6: . Malo me Charli (jos ne mogu da odlucim da li on licno ili njegov lik) nervira svojim kretenskim izlivima besa, ali to je valjda dobar znak, ne ostavlja me ravnodusnog.
January 22, 20169 yr Opaka jebizoda br.3, čist spektakl i potpun vr' :ziga: .... ima i velika lažna maketa :D
January 22, 20169 yr Opaka jebizoda br.3, čist spektakl i potpun vr' :ziga: .... ima i velika lažna maketa :D Ski school jebote!
January 24, 20169 yr Druga sezona sa epizodom kad odradjuju drustveno koristan rad: ekipa za basket, "draft" crnaca, mali debeli Japanac u "japankama", DeVito sa kladionicarima i pozivanjem da je bio u Namu (jeste ali pre 10godina poslovno :D ). Sjajna sezona, ni ne mogu da zamislim sta me sve jos ceka.
January 27, 20169 yr Pa bog Ugazio sam u trecu sezonu-sjajni su. Imam osecaj da gledam ne-animirani South Park, na momente.