Gospodin Slucaj Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 heheh da sajnfeld na kreku enihau najbolja komedija evaaa ja sam vristao od smeha dok sam je gledao stigao sam mozda do 8-9 sezone i onda prestao zbog objektivnih okolnosti ali vidim po fejsbuku da je pocela/treba da pocne jos jedna sezona prati li ko?
copkillah Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 - What Philly celebrity would you most want to have a drink with? - Oh, shit, okay, yeah, you know what-- a lot of the questions are opinion-based. Heads up. - Ah. Okay... I-I see. Uh, all right, this is, uh, let me guess. Um... Oh: Dr. J. - That's not it! All right, all right. Play it cool, play it cool. Okay, okay, sorry. - Yeah, all right. That is wrong, though. You wouldn't want to have a drink with him. Dee, chance to steal. - Bill Cosby. Yes! All right. Point for us. - A lot of the questions are outdated"
nemoderisani Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 sjajno su počeli. umro sam od smeha noćas.
nemoderisani Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Poceh i ja da gledam ovo. kako ti zavidim. kad bih neku seriju voleo na sveže da gledam to je ova. al sve sam gledao bar tri puta, znam napamet.
John Coltrane Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Deni DeVito u drugoj sezoni :0.6: . Malo me Charli (jos ne mogu da odlucim da li on licno ili njegov lik) nervira svojim kretenskim izlivima besa, ali to je valjda dobar znak, ne ostavlja me ravnodusnog.
akibono Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Opaka jebizoda br.3, čist spektakl i potpun vr' :ziga: .... ima i velika lažna maketa :D
copkillah Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Opaka jebizoda br.3, čist spektakl i potpun vr' :ziga: .... ima i velika lažna maketa :D Ski school jebote!
James Marshall Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ma jebo sve Ključno pitanje je Gdje je Lrd
Pokojni Ruxin Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 +1 Ja ovo ne mogu da gledam dok se pojavi lrd. Pa on nek vidi šta će!
John Coltrane Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Druga sezona sa epizodom kad odradjuju drustveno koristan rad: ekipa za basket, "draft" crnaca, mali debeli Japanac u "japankama", DeVito sa kladionicarima i pozivanjem da je bio u Namu (jeste ali pre 10godina poslovno :D ). Sjajna sezona, ni ne mogu da zamislim sta me sve jos ceka.
John Coltrane Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Pa bog Ugazio sam u trecu sezonu-sjajni su. Imam osecaj da gledam ne-animirani South Park, na momente.
Recommended Posts