Lrd Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Svaka epizoda gde Charli pomene da on specialize in bird law je odlična. Morin - cats are magical i Denis Mene bi inache malo razočaralo da ovo poslednjih sezona veće insistiranje na Mekovoj closeted gej strani ne vodi ka nekoj Gang finds boyfriend for Mac ili tako nekoj epizodi, pa neka bude za pet sezona ako treba. A jebi ga, to je kao kad bi te razočaralo da Denisova psihopatija ne dovede do Gang hospitalize Dennis, ili Dennis finally murders someone. :D Kad bi Mek našao dečka, smirio bi se za 70%, a onda nema serije. Ali, Morin na pomen krzna i repa. I Bilova deca su potpuni spektakl! I'm the man of the house.
loki Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 A jebi ga, to je kao kad bi te razočaralo da Denisova psihopatija ne dovede do Gang hospitalize Dennis, ili Dennis finally murders someone. :D Kad bi Mek našao dečka, smirio bi se za 70%, a onda nema serije. Ali, Morin na pomen krzna i repa. I Bilova deca su potpuni spektakl! I'm the man of the house. Pogreshno se izrazih, ne stvarno razocharan, ne bih to mogao za Sunny, a i vishe sam mislio kao gang tries to find boyfriend for Mac, gde bi oni mogli drzhati audicije i svadjati se oko toga jel Mac power bottom ili ne, ne da on sam prihvati to, vec da njima dopizdi. Bilova deca su zaista odlichna, a klinja sa cocksucker me podseti da sam se spremao deadwood opet da odgledam, hvala mu :D
gervasius twinkleminkleson Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 nisam bas redovno gledao, zato jutros stukoh tri zadnje epizode. kakvi idioti :D sve, ali charlie i I specialize in bird law
Pokojni Ruxin Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Your dad'd be a good lawyer :D Na vatri su ove sezone.
copkillah Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Ja sam iz nekog razloga imao trip da su osma i deveta sezona bile slabije. Odgledao sam ih ponovo u proteklih desetak dana i nije mi jasno kako sam tako nešto mogao da pomislim
gervasius twinkleminkleson Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 (edited) Inace, koga zanima, Glenn Howerton i Rob McElhenney gostuju u zadnjoj epizodi Nerdist podcasta. Dosta zabavno :D Edited March 2, 2015 by gervasius twinkleminkleson
Lrd Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Verovatno najbizarnija epizoda do sada, a tu mislim na okruženje. Gostuje i Lamar Odom™, a on me malo izbacuje iz tripa. No, jesam se smejao, to se ne dovodi u pitanje.
scab Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Verovatno najbizarnija epizoda do sada, a tu mislim na okruženje. Gostuje i Lamar Odom™, a on me malo izbacuje iz tripa. No, jesam se smejao, to se ne dovodi u pitanje. prekini da gledaš Always Sunny danju! nekako je neprirodno i nedovoljno svečano... ova sezona je ubedljivo najbolja do sada! zanimljivo je bilo gostovanje cele ekipe kod Conana prošle nedelje.
Lrd Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 prekini da gledaš Always Sunny danju! nekako je neprirodno i nedovoljno svečano... Moj dan je sav u Paddy's Pub duhu, tako da je okej. :D
scab Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Moj dan je sav u Paddy's Pub duhu, tako da je okej. :D onda potpuno opravdano... alal!
WTF Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Meni ova zadnja epizoda bas I nije bila nesto, moguce zato sto nikad nisam gotivio game shows, a pogotovu taj neki family feud format. Ali kad Frank objasnjava sta je "toe knife"
Lrd Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Au, kakva epizoda. Ne znam da li je to do krvi ili šta, ali je bila baš nekako hevi. Mek
Lrd Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Gotovo je doba blaženstva. Kristinicin™ muž je imao fenomenalan debi, carski je lik, autentična Sunny dileska kakvu dugo nismo imali.
gervasius twinkleminkleson Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Danas pogledah ove dvije zadnje epizode. Jebote Odlicna sezona. I finale je carsko, svi su bili u vrhunskoj formi.
Lrd Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 The ‘Next’ Seinfeld Has Already Been on TV for a Decade Slažem se uglavnom sa Tajmom. Curb je Sajnfeld na steroidima, a Filadelfija je Sajnfeld na kreku i PCP-u.
Recommended Posts