gervasius twinkleminkleson Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 meni je 4. sezona najslabija. ta epizoda 'who pooped the bad' mi je skroz bezvezna. bilo je i odlicnih momenata, ali u poredjenju sa ostalima, prilicno mrshavo. zato je peta opet na nivou, epizoda kad idu u grand canyon :Hail:jedna od najboljih mi je i 'charlie gets crippled' :lol:stvarno su stravicno ludi.
nisam ja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 meni dovoljno da vidim charlija u 'pidzami'.smeh zagarantovan
korindjar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 meni je 4. sezona najslabija. ta epizoda 'who pooped the bad' mi je skroz bezvezna. bilo je i odlicnih momenata, ali u poredjenju sa ostalima, prilicno mrshavo. zato je peta opet na nivou, epizoda kad idu u grand canyon :Hail:jedna od najboljih mi je i 'charlie gets crippled' :lol:stvarno su stravicno ludi.nema sanse! daj bre, onaj deo kada sweet dee istrci iz prodavnice u premalim manolankama i zakuca se glavom o vrata od auta je jedan od najjacih momenata serije uopste
Midnight Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 meni je isto četvrta bila najslabija, odnosno imala je par bezveze epizoda. ali ne mislim tu toliko na who pooped the bed, već ono sa liberty bell, ali su se izvukli sa extreme home makeover i nightman-om na kraju.i evo čuvenog Čarlijevog citata, jes da je neko već napisao, ali drugačije je kad on to kaže:http://www.youtube.com/watch?v=ZI4tp9ZMERI :D
nisam ja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 i evo čuvenog Čarlijevog citatanovi chuveni citat je: i can handle my sedatives :D
copkillah Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 nema sanse! daj bre, onaj deo kada sweet dee istrci iz prodavnice u premalim manolankama i zakuca se glavom o vrata od auta je jedan od najjacih momenata serije uopstedefinitivno!dopada mi se to što se Sweet Dee poprilično izubijala u seriji, kao npr u onoj epizodi The D.E.N.N.I.S. System kada je dečko odvede na piknik u šumu a ona počne da beži od njega A to progresivno ludilo nema granica, najbolji primer za to je Frank sa kobasicama u pretposlednjoj epizodi (Mac and Charlie Write a Movie).Da li je neko gledao pomenutu Božićnu epizodu?
korindjar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 gledo sam ja tu bozicnu pre nego sto sam sada naceo 5. sezonu i nis spektakularno. malo duza obicna epizoda i to je to (zapravo obicna epizoda u iasip kada se prevede na normalne standarde znaci 'sutoguzno dobra')
gervasius twinkleminkleson Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 (edited) definitivno!dopada mi se to što se Sweet Dee poprilično izubijala u seriji, kao npr u onoj epizodi The D.E.N.N.I.S. System kada je dečko odvede na piknik u šumu a ona počne da beži od njega A to progresivno ludilo nema granica, najbolji primer za to je Frank sa kobasicama u pretposlednjoj epizodi (Mac and Charlie Write a Movie).Da li je neko gledao pomenutu Božićnu epizodu?joj, tih zadnjih par epizoda su carske, prvo dennis and mac brake up, pa the dennis system, pa na kraju mac and charlie make a movie :lol:kako je zdravo gledati ovakve stvari.sto se xmas special epizode tiche nista spektakularno u odnosu na ostale epizode, ali ima odlicnih momenata [kad charlie sjedne u krilo deda mrazu i pita ga 'did you fuck my mom?' ] Edited January 19, 2010 by gervasius twinkleminkleson
copkillah Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 stavi ovo za xmas epizodu u spojler tag, da ne kvaris :)) meni je u xmas spektakularan izbor klinaca, tačnije Meka i Čarlija, totalno su ISTI!!! o flešbekovima iz detinjstva i da ne pričam... :Da ciljao sam i na scenu sa golim Frenkom, kad izlazi iz fotelje i slično... definitivno nije za TV :)))
nisam ja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 (edited) moze bujica za petu sezonu na pm?hvala:)BTbujica zatajila. Edited January 21, 2010 by nisam ja
nisam ja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=ygomJjjdc0Ustvarno slaba sezona ova chetvrta.ono sa sranjem je sranje. slaba im je couric-azza :Dnajjache mi je kad dee jede machiju hranu kod charlija i shining scena iz hodnika.josh jednom nepelujem za linak na peto serijotali devito ponovo u kukavichjem gnezdu Edited January 26, 2010 by nisam ja
gervasius twinkleminkleson Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 ne nadjoh torrent za chitavu petu sezonu, u kompletu. idi na eztv.it pa skidji jednu po jednu epizodu
nisam ja Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RSJGro_iZPs&feature=related
nisam ja Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=BBQXVh8vvkwgreen man
Recommended Posts