Jump to content

TV Prva

Featured Replies

Beše pre toga radila na radiju Stotka?

Pre u smislu 90ih, pre nego što je prešla na Pink.

• Replies 1.3k
  • Views 165.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Ja bih organizovao takmičenje Čukanović vs Vacić u vezivanju pertli i stavio štopericu na neki razuman vremenski period tipa 10 minuta. 

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa pokušao je šolak, pa je volšebno telekom kupio kopernikus, a ovi prvu i b92

Posted Images

деведесетих на ртвнс, после на ју инфоу, па нека пр агенција, па пинк

Ali ovo poredjenje...

Inače, priznajem da mi se mišljenje o dotičnoj bilo popravilo usled aktivnosti na tviteru i političkih stavova predhodnih godina, ali avaj...

Edited by mraki

19 hours ago, mraki said:

Verujem da je više izmanipulisan od strane ekipe emisije radi senzacionalizma nego što je on sam manipulator.

Našli su se, divni su i on i ona.

Kurir: Šta kažete na to da Vesna Popov tvrdi da vam je davala po 500 evra mesečno pet godina?

Milan: Jesam li ja rekao u emisiji da sam imao tuđu pomoć? Jesam. Jesam li rekao da mi ti ljudi ne pomažu više? Jesam.

Kurir: Niste rekli da ste pet godina dobijali po 800 evra mesečno. Govorili ste da nemate šta da jedete.

Milan: Jesam li ja ijednog momenta rekao da nemam šta da jedem? Vi ste novinari rekli da nemam šta da jedem. (U najavi emisije Tatjana Vojtehovski kaže: „Je l‘ imaš šta da jedeš trenutno?“, „Nemam“, rekao je. Bilo je skoro sedam uveče. „Šta si jeo danas?“, pitala sam. „Ništa“ rekao je, prim. aut.)

Kurir: Govorili ste da niste imali šta da jedete po dva dana.

Milan: Ma, čitava ta priča se odnosi na period do početka fakulteta!

Kurir: Na pitanje u emisiji: „Da li ćete imati šta da jedete za vikend?“, odgovorili ste: „Videćemo.“

Milan: Od fakulteta nikad nisam bio gladan, nijednog dana, nijedan minut.

Kurir: Koliko ste novca mesečno dobijali?

Milan: A šta očekujete da vam kažem?

Kurir: Istinu.

Milan: Ja šta god da kažem, vi ćete preneti drugačije, na kraju će ispasti da sam imao 20.000 evra mesečno.

Kurir: Pa koliko ste imali?

Milan: A zašto me pitate kad ste sami to malopre rekli?

kurir.rs/vesti/drustvo/3012735/kakav-obrt-student-milan-za-kurir-tv-nikad-nisam-ni-rekao-da-nemam-sta-da-jedem

Edited by vememah

Pa da, niko od aktera nije tu izmanipulisan, bila je to obostrana korist za oboje. Njoj je trebala sob story, jebeš činjenice; njemu su trebali novi sponzori jer su ga pređašnji otkačili. Jedino verovatno nisu računali da će svi po priču nezgodni detalji isplivati baš tako brzo. 

Pre neko jutro kod Jovane i njenog kumašina  Gile iz El.Orgazma podržao vakcinaciju :-) 

Malo satire za dobro jutro 

A urednik Noizza inače najbolji prijatelj Vojtehovske.

8 hours ago, colonelo said:

I to u tekstu kojeg je autorka nazvala ''jedinom istinom.

Koliko ja znam, naslove obično daju urednici, dakle taj Pokojna Mileva Trivan lik, još jedan slaninar uglađeni predstavnik mitteleuropske kulture kao i Vojtehovska.

Štakori, svi odreda

I primetio sam jednu stvar, kako Novosađani jako vole da brane Vojtehovsku. Da li je moguće da je taj retardirani lokalpatriotizam jači od zdravog razuma? 

Brane oni sebe, preko nje. A ona to skapirala pa se vozi na tom talasu...

...shiit has hit the fan....

• Author

Odličan intervju II sa Stojom, svaka čast

10 hours ago, Frank Pembleton said:

Brane oni sebe, preko nje. A ona to skapirala pa se vozi na tom talasu...

...shiit has hit the fan....

Čekaj, od čega bi to random Novosađani branili sebe?

Dobro je ovo izgledalo. Prednost je i kada je gost spontan.

• Author
1 minute ago, Miljenko said:

Dobro je ovo izgledalo. Prednost je i kada je gost spontan.

to, baš dobro bilo