James Marshall Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Jebote tq žena je hodajući kompleks. Kardiolog a guzicu bi dala da je neka zvezda granda.
Frank Pembleton Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 6 hours ago, James Marshall said: Jebote tq žena je hodajući kompleks. Kardiolog a guzicu bi dala da je neka zvezda granda. Ona kardiolog?
DrIlic Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Ja ne znam kako je ona završila fakultet, ne deluje mi kao stručno lice. Vidim najavljuju neki kviz. Jel po formatu?
katamaran Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 (edited) Ni meni ne deluje kao strucno lice. edit: ona sama kaze da je zavrsila kardiologiju i reumatologiju al sam ja i dalje skeptican https://bgonline.rs/nada-macura-intervju/ Edited March 11, 2018 by katamaran
kud u maglu Simoviću Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 to što je luda, to je jedno završena medicina, i specijalizacija joj tu ne pomažu puno
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 to kolo treba da povede nacionalna kuća, pri tom ne mislim na ovu sprdnju od hd kanala. kod ovih ostalih toga nema na vidiku, za sada
mraki Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Digla se prilična frka oko Vojtehovske i njene emisije. Grozni komentari o onom dečku širom neta, meni ga nekako ipak žao, bori se kako zna i ume. Verujem da je više izmanipulisan od strane ekipe emisije radi senzacionalizma nego što je on sam manipulator.
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 2 hours ago, mraki said: Digla se prilična frka oko Vojtehovske i njene emisije. Grozni komentari o onom dečku širom neta, meni ga nekako ipak žao, bori se kako zna i ume. Verujem da je više izmanipulisan od strane ekipe emisije radi senzacionalizma nego što je on sam manipulator.
mraki Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) Prilično nadmeno saopštenje u kom je malo toga rečeno, vešto zamenjene teze. Eno sad RT svakoga ko je hvali, koristeći u tome predhodne učesnike emisija, sujeta kao takva (a i bezobrazluk). Jadan mladi čovek sve u svemu, razvlačiće ga tabloidni lešinari ko zna koliko, nije mu tu trebalo. Inače, jako retko pratim ovo, ali predhodnu emisiju sam eto pogledao pa mi cela ova frka privukla pažnju. Edited March 14, 2018 by mraki
Moća Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Pa ja ne znam zasto je uopste isao u emisiju, pogotovu ako je vec i sam rekao da mu salju pare ili ako je vec otisao zasto nije rekao da je ranije sve pregurao bez para a da sada ima dobrih ljudi koji mu pomazu?Ovako je samo ispao prevarant i od toga se nikada nece oprati.Sent from my Le X620 using Tapatalk
James Marshall Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Ova Vojtehovska je jedan težak fail, kao i njene emisije.
Frank Pembleton Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Nemojte da sad ispadne da tek sad shvatamo kakvo je govno ona......shiit has hit the fan....
James Marshall Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Ja sam se osvrnuo na period posljednjih 15ak godina, prije toga nisam znao za gospođu
Recommended Posts