September 26, 20177 yr Uhhh Nemoj samo da i ta ekipa bude "žrtva režima". Oprale se pare, rok trajanja na pakovanju istekao.... otkud mi obični smrtnici da znamo to
October 3, 20177 yr Gvirno malo i nije to što sam mislio, mad sve su šanse da će i ta druga da bude proliv...Naterah se da pogledam, ipak jeste to što sam mislio...Ali majko mula kakav krš... Zbrzavanje se vidi u svakoj sceni, i to pričam o "produkcionom" delu... Tekst i glumu nisam ni uzimao u obzir...
January 11, 20187 yr Neverovatno je koliko ce se puta olupati na istu foru... Prvoj razne stvari fale ali jutarnji definitivno nije to!
January 11, 20187 yr Ma ovo je 100% tačno jer je renne izvor tih informacija. Sve sto on kaze tako i bude.
January 11, 20187 yr Potvrdili su i Grci Jovana Joksimović i Srđan Predojević deo tima Prve televizije: Nova energija u Novoj godini
January 12, 20187 yr Prelazi i Drago...majko moja kakvo se sve djubre naziva novinarem ovde Inace, Prva razbija prethodnih dana, treci dan za redom imaju 2 emisije u top 5!