February 28, 20169 yr 35 minuta zabave i smeha 35 minuta zabave i smeha 35 minuta zabave i smeha 35 minuta zabave i smeha 35 minuta zabave i smeha
February 28, 20169 yr ^ cenim, onaj ko je doveo Znas da to retko biva.... ili: Ko se usra u moje gace....
February 28, 20169 yr Kakvo ce ovo sranje da bude.... Samo je pitanje ko ce zeni "uticajnog" sns-ovca da saopsti da je sve to kanal... mozda ona teta sto je dosla iz SNS-a na prvu?
February 28, 20169 yr maja je tu samo spiker, tj. voditelj i najavljivačica tj. anchor™. producent je ključna figura ove emisije a cenim da neće niko morati specijalno da joj objašnjava, shvatiće koliko u petak
February 29, 20169 yr Koje Tačno 1 dame su preživele one otkaze?Mislim da je Ivana Gajica još tamo samo je na trudničkom, možda uleti i ona u ovo kad se vrati.... Sanju Radan i Irenu Popović Jarčov su koliko znam oterali....
February 29, 20169 yr Ovo i je koncepcijski Tačno 1, samo ekstendid verzija ... Ako je tačno to za Sanju Radan, to je onda stravično. Žena koja je sa Nidžom Pandilovićem još davnih 90-ih vodila ekstrapopularni Bingo da ovako bude šikanirana ... Edited February 29, 20169 yr by stoka