Jump to content
IGNORED

TV Prva

renne

Recommended Posts

Posted

Nateraste me da prebacim na prvu... ko vodi i koliko još ima do kraja ?

Posted

u sledecoj igri im se pridruzuje voditelj i igraju partiju preferansa od 200 bule sa 3 refea. bolji od njih dvojice na kraju dobija 12 poena.

Posted (edited)

Nije valjda da je zbog ovoga Prva pljunula kintu da dovede Kalenića sa Pinka? Vratite nam kečere ...

Edited by stoka
Posted

Jbt, gledam dva lika koji igraju karte :blink:

Posted (edited)

I to 2 glupa lika, posto je ovaj Sinisa glup to tocilo. Kalinic ima 11 i 7, a ovaj 10 i 3, i umesto da baci 3, on ide najvecom kartom. Kalinic bira najvecu, logicno i pobedjuje ga 11-10. I od 5-2, Kalinic dobija 6-5. Budala!Sad ce da kuvaju jaja ili tako nesto pametno! Pogresio sam... prave sendvic, koji ne mora da bude jestiv, a da ima 623 grama :isuse:

Edited by Milosh76
Posted

e bogami, basket neću gledati ... Kako ovo uopšte može biti zanimljivo ? Bolje da su pustili Kalenića u nindža vorierse puštali taj snimak nekoliko puta.

Posted (edited)

Ovi sutiraju penale ko Tomasevic!Sutiraju 7-0 slobodnjake... Ako pogodi, lik uzima 25.000 evra!

Edited by Milosh76
Posted

Bolje da su ovo napravili sa Maki Kilibardom i sa samo jednom disciplinom - rvanjem u blatu u 4 runde ...

Posted

ispizdeo kalenic :lol:

Posted
Ovi sutiraju penale ko Tomasevic!Sutiraju 7-0 slobodnjake... Ako pogodi, lik uzima 25.000 evra!
ovo je prejadno, jel moguce da iko moze da poveruje da ovo nije namesteno?
Posted
ovo je prejadno, jel moguce da iko moze da poveruje da ovo nije namesteno?
mislis da su namerno masili bacanja?
Posted
mislis da su namerno masili bacanja?
mislim da su nemerno pogodili bacanja ...