gospa buba Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Izdvojena kuhinja je modernističko sranje i to baš nije dobro rešenje za one koji redovno kuvaju. Treba žena da se zatvori, da samuje u nekoj kuhinjici od 5 kvm e da se u ostalom delu stana ne bi osećali mirisi hrane koju inače jedemo. Snobizam najgori. Stambena kuhinja je iz raja izašla. Sve zadaće sam ispisala na kuhinjskim stolu a dok je mama kuvala. Sve lepo se dešavalo u kuhinji [emoji3]. Hvala bobu pa ljudi dolaze pameti, pa sve više ljudi želi stambenu kuhinju.univerzalno sfrj iskustvo. velika kuhinja, kuhinja u trpezariji mada bih ja sad u godinama volela da se zatvorim u kuhinju.sent from bubamoto
namenski Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Ziv nisam da se ovo oko kujne ne pretvori u politiku, dolaske/odlaske, pitanja mod timu, taj rad... 3
mlatko Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Evo gospa je tu, čeka se Jms da zakuva samoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
ragasto Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Ako je moglo zbog senfa... Gde može da se pročita ta legendarna diskusija?
jms_uk Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Evo gospa je tu, čeka se Jms da zakuva samoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkZakuva ili zaprži?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1
renne Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 31 minutes ago, ragasto said: Ako je moglo zbog senfa... Gde može da se pročita ta legendarna diskusija? i ti bi mnogo da znaš negde na kulinrstvu de ima da se pazari. ili tako nešto slike je ubio photobucket, jer nisam teo da platim servis 1
Caligula Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Ako neko zna za radionicu/garazu u Zemunu a da neko izdaje, javljajte
onamonamo Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 On 7.11.2020. at 22:58, renne said: de ima da se pazari. ili tako nešto nije na toj temi, sad sam pregledao, a i bas sam rad da citam svadju oko senfa
francuski sobar Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 On 7.11.2020. at 14:38, KNKNPNKN said: moze i svalerka da kuva, sta fali kad bi švaalerka kuvala to bi bila komplet žena 1 hour ago, Caligula said: Ako neko zna za radionicu/garazu u Zemunu a da neko izdaje, javljajte Vidi i sa JP Skloništa, povremeno izdaju garažne i sklonišne prostore https://www.ozon.rs/vestisrbija/2019/jp-sklonista-izdaju-poslovne-prostore-i-garazna-mesta-na-vise-lokacija-u-srbiji/ ne znam sad za šta ti konkretno treba al oni imaju HB i atomsku zaštitu, samo kažem
zorglub Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 On 7.11.2020. at 22:26, ragasto said: Ako je moglo zbog senfa... Gde može da se pročita ta legendarna diskusija? Ja pit'o već, neće niko kaže.
ragasto Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Verovatno testiraju nas guštere. Nešto sam našao, ne znam da li smem da idem dalje Quote pa jesu, bb rekao renneu da mu senf smrdi, ovaj mu rekao izadji pitjko da ti pokazem sta smrdi
mirjam Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 (edited) treba da se klikne na bledu strelicu u desnom gornjem uglu, ne znam zasto, inace na baca na neke random postove? Vasina verzija afere senf, rekapitulacija, hronologija kobna 2012 i pocetak afere koja je prodrmala PPP i skajroketovala prodaju dizon senfa Edited November 9, 2020 by mirjam 3
cedo Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 stvarno za isusa ... drugarski muabet ode u svadju
Recommended Posts