Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iznajmljivanje stana

Featured Replies

250-300€ rekao bih

• Replies 796
  • Views 96.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sigurno ima i stanova za 100 evra ako ja izdajem namešten stan u Železniku od 43m2 za 130 evra. Pre više od 3 godine kad sam izdavao stan sadašnjim stanarima cena je bila 180 evra, stan je bio le

• Čovek je lepo rekao oporezivanje za stanove u kojima ne živiš. Ako si samac živi u 1000kvm, niko ti ne brani.   Ja znam jednu devojčicu koja jedinica mami i tati, ima sa obe strane neudate t

• Mislim da je stvar u tome da ljudi koji daju takve savete (studiraj u drugom gradu, štedi, više radi, menjaj posao...) nisu dovoljno upoznati sa stanjem srpske ekonomije i tržista rada, politike, infr

Posted Images

Zna li neko koliko se okvirno kreću cene za iznajmljivanje garsonjere u Brankovoj ulici? kod mosta je stan, 34 kvadrata, u zgradi, ne oni dvorišni stanovi.

€200 - i zvučno, i auspuh zagađenje, je značajno

OK, hvala vam. Stan je idealan i za neki kanc, advokat ili tako nešto.  Mora se renovira malo pa ovde budem prvo dao oglas ako neko od forumaša 

bude bio zainteresovan. Razmišljao sam i o buci to što kažeš, dal da se stave novi prozori, videću. Ne planira niko od nas živi u Bg-u, pa bi izdali na duže.

Mislim da je to dobro da se zavali kao kancelarijski prostor...

....shit has hit the fan...

Da, ima tu dosta kancelarija u zgradi.

OK, hvala vam. Stan je idealan i za neki kanc, advokat ili tako nešto.  Mora se renovira malo pa ovde budem prvo dao oglas ako neko od forumaša 

bude bio zainteresovan. Razmišljao sam i o buci to što kažeš, dal da se stave novi prozori, videću. Ne planira niko od nas živi u Bg-u, pa bi izdali na duže.

Може да се ради и звучна изолација али не знам колико ти је то исплатива инвестиција за стан који би издавао.

• 3 months later...

Izdajem na duže jednosoban stan u Brankovoj 15. Namešten, novo kupatilo smo uradili, 34 kvadrata, 200e. Za više informacija pm.

• 1 month later...

ponovo tražim stan u centru, do 250 evra sa komunalijama, u zgradi.

za svaku informaciju unapred zahvalna

• 2 weeks later...

Par zaposlenih prijatelja traži neki stančić u Beogradu, ne mora da bude centar, samo je bitno da je na trasi zone 1 ili 2 GSP. Ako imate preporuku za nešto kulturno, javite na pm.

• 1 month later...

Daj neke detalje, godiste, koliko konja, da li je bila garazirana, dizel... i tako to.

Mislim da smo joj nasli smestaj. Soba u centru, sa kupatilom, kuhinjom i terasom. Javi se na pm ako zelis.

Inace, ko iznajmljuje stan nek prvo gleda na cityexpertu. Besplatna usluga, a na sajtu se vidi sve vezano za stan. Slike i snimci svih prostorija plus detaljno svi troskovi.

Pa ne moze dizel u centar grada :isuse:

pa nije valjda EUR 4 :O nije ni cudo da ti je drugarica :(

Daj neke detalje, godiste, koliko konja, da li je bila garazirana, dizel... i tako to.

:naughty:

Човек јој нуди вечеру са доручком ви га одјебасте.Не ваља ни кад си добар.

• 2 weeks later...

Drug trazi manji stan, po mogucnosti na ngb, idealno blizu sava centra, na 2-3 mjeseca. Platio bi unaprijed. Kapiram da je to jako tesko naci za tako kratak period, ali ako neko kojim slucajem zna nesto...

• 2 weeks later...

Pa ne moze dizel u centar grada :isuse:

Ides u PM.

Dobro.