Jump to content
IGNORED

iznajmljivanje stana

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Zna li neko koliko se okvirno kreću cene za iznajmljivanje garsonjere u Brankovoj ulici? kod mosta je stan, 34 kvadrata, u zgradi, ne oni dvorišni stanovi.

€200 - i zvučno, i auspuh zagađenje, je značajno

Posted

OK, hvala vam. Stan je idealan i za neki kanc, advokat ili tako nešto.  Mora se renovira malo pa ovde budem prvo dao oglas ako neko od forumaša 

bude bio zainteresovan. Razmišljao sam i o buci to što kažeš, dal da se stave novi prozori, videću. Ne planira niko od nas živi u Bg-u, pa bi izdali na duže.

Posted

Mislim da je to dobro da se zavali kao kancelarijski prostor...

....shit has hit the fan...

Posted

OK, hvala vam. Stan je idealan i za neki kanc, advokat ili tako nešto.  Mora se renovira malo pa ovde budem prvo dao oglas ako neko od forumaša 

bude bio zainteresovan. Razmišljao sam i o buci to što kažeš, dal da se stave novi prozori, videću. Ne planira niko od nas živi u Bg-u, pa bi izdali na duže.

Може да се ради и звучна изолација али не знам колико ти је то исплатива инвестиција за стан који би издавао.

• 3 months later...
Posted

Izdajem na duže jednosoban stan u Brankovoj 15. Namešten, novo kupatilo smo uradili, 34 kvadrata, 200e. Za više informacija pm.

• 1 month later...
Posted

ponovo tražim stan u centru, do 250 evra sa komunalijama, u zgradi.

za svaku informaciju unapred zahvalna

• 2 weeks later...
Posted

Par zaposlenih prijatelja traži neki stančić u Beogradu, ne mora da bude centar, samo je bitno da je na trasi zone 1 ili 2 GSP. Ako imate preporuku za nešto kulturno, javite na pm.

• 1 month later...
Posted

Daj neke detalje, godiste, koliko konja, da li je bila garazirana, dizel... i tako to.

Posted

Mislim da smo joj nasli smestaj. Soba u centru, sa kupatilom, kuhinjom i terasom. Javi se na pm ako zelis.

Inace, ko iznajmljuje stan nek prvo gleda na cityexpertu. Besplatna usluga, a na sajtu se vidi sve vezano za stan. Slike i snimci svih prostorija plus detaljno svi troskovi.

Posted

Pa ne moze dizel u centar grada :isuse:

pa nije valjda EUR 4 :O nije ni cudo da ti je drugarica :(

Posted

Daj neke detalje, godiste, koliko konja, da li je bila garazirana, dizel... i tako to.

:naughty:

Човек јој нуди вечеру са доручком ви га одјебасте.Не ваља ни кад си добар.

• 2 weeks later...
Posted

Drug trazi manji stan, po mogucnosti na ngb, idealno blizu sava centra, na 2-3 mjeseca. Platio bi unaprijed. Kapiram da je to jako tesko naci za tako kratak period, ali ako neko kojim slucajem zna nesto...

• 2 weeks later...
Posted

Pa ne moze dizel u centar grada :isuse:

Ides u PM.

Dobro.