Boza_zvani_Pub Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 ima li sta lepse? Link to comment
Töölönlahti Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Video sam sad to o Camposu i novo Adidasovo ruglo za Meksikov, pa se setio ovoga:Dobar mi je bio ovaj Readingov inauguralni Premiership dres, boje nisu napadne, nijansa plave je baš energična i nije progutala taj dobar vajb i pozitivnu "izgledamo ofanzivno" koncepciju prugastih dresova, linije nisu pregusto nabacane, natpis Kyocera je taman toliko upadljiv koliko treba da bude, 1 uspešni debut... Jedino mi se čini da rukavi malo landraju, verovatno je loš ugao slikanja or something. Jedno pitanje:Je l' zna neko čemu ova srcolika gamad na Heerenveenovom dresu? Link to comment
Delija67 Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Lokalne boje.Ovo je zastava Frizije u kojoj se nalazi i grad Herenven Link to comment
John Coltrane Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Zvonko - Hummel?Zvonko, nash drugar ;) ... Link to comment
ducca Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 Iako sam ljubitelj jednostavnog dizajna, ovaj me je ipak svojevremeno kupio:Ovosezonska varijacija: Link to comment
pacey defender Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Ne uspevam da pronadjem fotografiju gostujucih dresova Manchester cityja, iz perioda kada je za njih igrao Paulo Wanchope. Dresovi su bili sive boje, uz fluorescentno zelene carape. Ono je bilo bas revolucionarno. Link to comment
Ryan Franco Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Ne nalazim ni ja fotku ali nadjoh ovo. 2000-02 Away? Link to comment
Delija67 Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Prilog za najgori dres. Bohum, gej klub. Link to comment
ducca Posted January 26, 2010 Author Share Posted January 26, 2010 Ne uspevam da pronadjem fotografiju gostujucih dresova Manchester cityja, iz perioda kada je za njih igrao Paulo Wanchope. Dresovi su bili sive boje, uz fluorescentno zelene carape. Ono je bilo bas revolucionarno.Ni ja ne nadjoh neku sliku u kombinaciji sa fluoresc. carapama, ali evo Wanchopa: sto je u stvari ovo:Moram priznati da je ove sezone Umbro napravio skroz dobre dresove Citiju, jednostavne i fino skrojene. Svetlo plavi je klasika ali moj favorit je ovaj rezervni, jedan od boljih ove sezone koji sam video: Link to comment
acunananasi Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 :thumbsup:ovaj citijev je stvarno dobar... Link to comment
pacey defender Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Ne nalazim ni ja fotku ali nadjoh ovo. 2000-02 Away?Da, to je ovo sto je i ducca pronasao. Bas steta sto nema fotografija igraca u sirokom kadru, pa da se uoci koliko je do jaja kombinacija takvog dresa sa onakvim carapama. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 oduvijek su mi jedni od najljepsih bili dresovi sampdorije:samp je ujedno valjda jedini, ili barem jedan od vrlo rjetkih cetvorobojnih klubova.fiorentina od prije desetak godina, iz doba kad je edmundo igrao:ovi sadasnji dresovi fiorentine mi se ne svidjaju toliko, prije svega zbog zlatnih brojeva, to mi je nekako gay Link to comment
Töölönlahti Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 fiorentina od prije desetak godina, iz doba kad je edmundo igraoFila je te štrafte na rukavu tada furala na čemu je god stigla, kad god vidim neki njihov dres setim se odbojke tamo oko Olimpijade u Sidneju: Link to comment
Kampokei Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 (edited) ima li sta lepse? Edited January 26, 2010 by Kampokei Link to comment
zorglub Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Stvarno lep. Možda čak i lepši od ovih novih Liverpool-ovih, na koje podseća: Link to comment
Recommended Posts