Tinman Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Kao i MSV Duisburg, reprezentacija Barbadosa, Gijane, Trinidada i Tobaga...
Valk Posted January 16 Posted January 16 (edited) 2 hours ago, 189- said: mogli su staviti malo veceg pevca. ovako se jedva vidi Možda prikazuje onog drugog pevca. Ne sviđa mi se baš onaj novi dres Engleske, mnogo liči na američke. Edited January 16 by Valkyrie
John Coltrane Posted January 23 Posted January 23 On 16. 1. 2024. at 3:16, Valkyrie said: Možda prikazuje onog drugog pevca. Ne sviđa mi se baš onaj novi dres Engleske, mnogo liči na američke. Prelep je. Pazarujem 1
Kampokei Posted January 23 Posted January 23 I meni sjajan. Ovi detalji na rukavima kao da citiraju engleski dres iz 1982, meni najlepsi reprezentativni uz danski 1986. i beli jugoslovenski iz 1982.
ducca Posted February 9 Author Posted February 9 Fake javili iz Footy Headlinesa. Elem FSS vraća stari grb sa 4s, orao propo. I trobojka konačno - plavi šorc i bele štucne (oba poteza pozdravljam) https://nova.rs/posts/srbija-fudbal-novi-dres-grb-ocila-orao 1
ducca Posted March 18 Author Posted March 18 Nike lepo izlazi iz okvira templejta, za razliku od Adidasa. Zanimljiv koncept za Norvežane: 1
Kampokei Posted March 18 Posted March 18 Lep dres, ali bice tesko ga uklopiti u pravila o jasnim razlikama boja dresova. Ova pravila kao da su postala apsurdno stroga i idu naustrb estetike (pa je nedavno krenuo i onaj dosadni trend jednobojne opreme, ali izgleda da se to polako napusta).
Recommended Posts