January 16, 20241 yr 2 hours ago, 189- said: mogli su staviti malo veceg pevca. ovako se jedva vidi Možda prikazuje onog drugog pevca. Ne sviđa mi se baš onaj novi dres Engleske, mnogo liči na američke. Edited January 16, 20241 yr by Valkyrie
January 23, 20241 yr On 16. 1. 2024. at 3:16, Valkyrie said: Možda prikazuje onog drugog pevca. Ne sviđa mi se baš onaj novi dres Engleske, mnogo liči na američke. Prelep je. Pazarujem
January 23, 20241 yr I meni sjajan. Ovi detalji na rukavima kao da citiraju engleski dres iz 1982, meni najlepsi reprezentativni uz danski 1986. i beli jugoslovenski iz 1982.
February 9, 20241 yr Author Fake javili iz Footy Headlinesa. Elem FSS vraća stari grb sa 4s, orao propo. I trobojka konačno - plavi šorc i bele štucne (oba poteza pozdravljam) https://nova.rs/posts/srbija-fudbal-novi-dres-grb-ocila-orao
March 18, 20241 yr Author Nike lepo izlazi iz okvira templejta, za razliku od Adidasa. Zanimljiv koncept za Norvežane:
March 18, 20241 yr Lep dres, ali bice tesko ga uklopiti u pravila o jasnim razlikama boja dresova. Ova pravila kao da su postala apsurdno stroga i idu naustrb estetike (pa je nedavno krenuo i onaj dosadni trend jednobojne opreme, ali izgleda da se to polako napusta).