July 22, 20231 yr Jel' neki tim u Evropi osim Palerma redovno nosio ružičaste dresove? Koliko (ne)pratim sport, vidim da je danas popularna boja, a čini mi se da je pomamu pre 10-15 godina počeo onaj francuski ragbi tim.
July 22, 20231 yr juventus je u godinama nakon osnivanja navodno imao neke ružičaste dresove, koje su zamenili prugastim crno-belim Pa su krajem 20.veka imali sezonu-dve neko odavanje počasti tim prvobitnim bojama. I to je sve da znam ne računajući poslednjih 10-tak godina
July 23, 20231 yr Author Ima li još ko u Evropi da u novu sezonu ulazi sa dresovima iz prethodne ili je to samo Zvezda? Sjajan marketing nema šta, Macron tek kida sa urgencijom. Pripremne utakmice u punom jeku, pun stadion protiv Fiorentine u najavi, LŠ za mesec dana a od dresova ni traga ni glasa, a ni najave bilo kakve.
July 27, 20231 yr Ne verujem da se zvezdaši nisu pohvalili novim dresom, prelep omaž glavnom pokrovitelju kluba.
July 27, 20231 yr Koliko ste vi iskompleksirani to je čudo a i ja sam budala što uopšte komentarišem.
July 27, 20231 yr samo komentarisem i ne verujem da ste stavili av-a na jbn dres. ne znam gde si video komplekse tu?