July 6, 20231 yr On 1. 7. 2023. at 0:11, Valkyrie said: Fernando Kouto ili ništa! ili ova bela trojka, ovako nekako čisti nejač, kuku meni. Tebi onda treba dres ovaj dres
July 10, 20231 yr Zapratio sam tviter nalog Kit Crimes i ima dosta zanimljivih stvari. Cela jedna dimenzija u toj prici oko fudbalskih dresova su tzv. kit clashes, tj kada dresovi dva kluba na terenu jako lice. Evo jedan skorasnji primer, mislim da je prijateljska utakmica skotskog i severnoirskog prvoligasa (St Mirren vs Glentoran):
July 20, 20231 yr Moj fudbaler dobio ovakav Bajernov, br 7 (Riberi) i rasuo se od sreće koliko mu se sviđa. Stvarno Adidas/Švabo kad ga napravi...
July 20, 20231 yr 34 minutes ago, Valkyrie said: Moj fudbaler dobio ovakav Bajernov, br 7 (Riberi) i rasuo se od sreće koliko mu se sviđa. Stvarno Adidas/Švabo kad ga napravi... adidas pravi najgore moguće dresove koji postoje, svi su generički jedino je puma gora
July 20, 20231 yr 1 hour ago, renne said: adidas pravi najgore moguće dresove koji postoje, svi su generički jedino je puma gora Šta želiš da nam saopštiš, ljudino, da Valkin malac ne bi trebao da bude srećan, ili da mu kupe drugi dres?... Jebote....... 😒