Ptica trkacica Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 Meni se svidja ovaj portugalski ka' lubenica. Ja b' to nosila. A i beli francuski kida.
ducca Posted September 20, 2022 Author Posted September 20, 2022 Koreja prijatno iznenadjenje. Volim Marokov retro iz 1998, sentimentalno sam vezan za taj Pumin template Senegal isto sjajan. Puma kombinacija sjaj i očaj. Isto važi i za Nike, ovo sranje od template-a kao Interov ovogodišnji dres je takodje njihov pokušaj retro momenta ali problem je što ni u svoje vreme taj template nije valjao. Engleze su zasrale, USA isto, uspeli su čak i Holandiju nekom magijom da sjebu :(
zorglub Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Najlepši: Urugvaj plavi uber alles, potom naš crveni, Meksiko, te Koreja šareni. Najgrđi: Engleska beli, Holandija žuti, Engleska crveni. Ostali su meh.
John Coltrane Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Meksiko bi, možda, bio bolji da je zeleno belo, mada i ovako je extra. USA užas, sa sve Pulišićem kao nekim gasterbajterom iz nekog nemačkog sela kad dodje u Srbiju na raspust. HOL žuta Englezi bezidejni, Urugvaj na slici ubija od hipsteraja i retro fazona, čak su i ofinger stavili da možeš da namirišeš to braon drvo. Osećam da će na igračim biti obična krpara.
ducca Posted September 22, 2022 Author Posted September 22, 2022 Fala kurcu pa su Francuzi vratili trikolore kombinaciju umesto plavih šorceva koje su nosili otkad ih Nike oblači.
Midžeta Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 Ja inace volim animal print, ali ovaj brazliski na rukavima je bas treš na n-ti stepen. Portugalski, francuski, urugvajski i korejski svi super i bas lepi. Engleski ko krpe za patos Holandija reci nemam
ducca Posted September 23, 2022 Author Posted September 23, 2022 Ja inače došao na temu da zaključim kako je ipak brazilski dres klasa za sebe ovo SP Animal print tj. jaguar print jeste suvišan definitivno ali nije ni upadljiv bogzna koliko. Savršeno su sklopili jednostavne detalje, puno bolje nego prethodnih godina, i ova nijansa zelene na kragni i rukavima kida.Nemački pak sa crnom štraftom je sačuvaj bože
Midžeta Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 26 minutes ago, ducca said: Ja inače došao na temu da zaključim kako je ipak brazilski dres klasa za sebe ovo SP Animal print tj. jaguar print jeste suvišan definitivno ali nije ni upadljiv bogzna koliko. Savršeno su sklopili jednostavne detalje, puno bolje nego prethodnih godina, i ova nijansa zelene na kragni i rukavima kida. Nemački pak sa crnom štraftom je sačuvaj bože Ja volim animal printove, ali mi ovde bas nesto ne ide, mada su boje fenomenalne bas prave brazilske Meni je grozan i ovaj belgijski sa ovom vatrom na rukavima, kao sa buvljaka deluje ceo komplet ovaj na De Brujneu
kipo Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 Quote We don’t want to be visible during a tournament that has cost the lives of thousands of people. We’ll be supporting Denmark all the way, but that’s not the same as supporting Qatar as hosts. https://www.sportsfuat.com/2022/09/28/qatar-2022-denmark-jerseys-in-protest/
Hobbit slayer Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Ajde da se i ovde pohvalim sa kupovinom. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk 3 1
ducca Posted November 19, 2022 Author Posted November 19, 2022 Koji je ovo Brazil dres? Navijačka edicija ili su igrali u njemu nekad, ne sećam ga se uopšte? Ali odličan.Elem, spremih se i ja: 1
villiem Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 (edited) Kad gledam druge dresove ovi nasi, sem loseg izgleda generalno, lice pomalo na one zelene doktorske/hirurske majice, na taj materijal. Nadam se da nemaju takav osecaj kada ga nose. Problem je sto cemo ih gledati cele godine, mogli bi da ih zapamtimo po dobrom, pa neka ih. Edited November 19, 2022 by villiem
ducca Posted November 19, 2022 Author Posted November 19, 2022 Imao sam priliku da ih vidim uzivo, tanki kao flis papir, deluje da ce se poderati od prvog kontakta. Nisam nikad pipnuo onako nesto. A cena sitnica, 15k
Recommended Posts