Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

to je bilo za afriku,kao otklon na jugoslaviju uz napomenu da su šortcevi bili plavi, a štucne bele

posle je kumovski lobi progurao da nam je all red kombinacija talija

serem im se u dres

Ta all red kombinacija je rezultat jedenja govana FIFA mislim 2014. kad su počeli da insistiraju da mora da se nosi pretežno jedna boja i dres i šorc i štucne, pa smo imali all white Nemce i Engleze, all blue Italijane i Francuze, Argentina sa belim šorcevima i slično. To pravilo je u medjuvremenu ukinuto ili štagod, vratili su se manje-više svi tradicionalnim kombinacijama, ali nama ostade all red pošto kapiram da nikom nije ni palo na pamet da pošalje kakav mail tehničkom sponzoru i zatraži povratak makar plavih šorceva.  

Posted
On 23.5.2022. at 13:25, Mil@n said:

Ne postoji veći kič od zlatne boje na apsolutno bilo čemu. 

Zlatno na crnom je ekstra kombinacija

Ratnik u gagatu i zlatu, npr.

Što se tiče dresa, tačno mi se jebe kako izgleda i koja je boja. Ne igra dres.

Što li vas trigeruju ovakve gluposti, nikad mi neće biti jasno.

Posted

šta, na temi o dresovima što raspravljamo o dresovima?

pa mislim ne bi ni meni smetalo da naši igraju u vrećama za krompir, ali ovo je navodno radio neki profesionalac i plaćen je za ovo.

Znam, sad će svi da graknu "e za šta se sve bacaju pare, ako je ovo najveći problem..." i naravno da nije, ali nekad treba sranjetu reći da je sranje, od tog "ma jebo to, to je nebitno" smo i došli do ovog da više ništa nije bitno. 

• +1 1
Posted

Sranje je individualna kategorija. Ajd da se rapsravlja o kroju dresa, ali boja.:isuse:

Tačno se vidi da izaziva sasvim neke nefudbalske i nesportske frustove.

moš misliti, crven dres, propas! ličimo na Ruse i slične fantazmagorije. 

Posted

šta je beše vas trigerovalo dok ste osvajali 7 titula za redom da kukate da se promeni boja stolica na stadionu?

Posted
43 minutes ago, Filozof manijak said:

Sranje je individualna kategorija. Ajd da se rapsravlja o kroju dresa, ali boja.:isuse:

Tačno se vidi da izaziva sasvim neke nefudbalske i nesportske frustove.

moš misliti, crven dres, propas! ličimo na Ruse i slične fantazmagorije. 

Brt, jesi realan? Dođeš na temu "dresovi" i dok diskutujemo o dresovima čega je boja skoro pa osnovni sastojak. učitavaš kojekakve gluposti. 

Dres je ogavan i to je to, voleo bi da je lepši, šta sad što nije, zaboravim na to onog trenutka kada napustim topik, evo samo što nisam glavom o zid udarao jer reprezentacija Srbije u jebenom fudbalu ima odvratan dres... To mi je no. 1 životni problem.

• +1 1
Posted

naravno da je sranje individualna kategorija, kao i sve što ima veze sa ukusom. nekome se sviđa, nekome ne, i o tome diskutujemo na forumu koji služi za to. Jedino veće sranje od toga je doći i ljudima koji diskutuju o temi i tome je li nešto super ili sranje reći "pa je li realno da o tome diskutujete". Mislim, eno pun forum ljudi koji diskutuju o paprikama, rijalitijima, cipelama ili ratu u Ukrajini pa mi nikad nije palo na pamet da odem među njih i kažem im "jebote o čemu vi diskutujete, da li je to realno". Neka cvjeta hiljadu cvjetova, neka ima hiljadu ukusa. Nećemo valjda raspravljati o tome da su 2 i 2 jednako 4, valjda smo te diskusije ostavili iza sebe.

• +1 1
Posted

Sve je bolje od one katastrofe iz prethodne sezone puke.gif

Svidja mi se kad ukombinuju teget šorc .

ebc81079e4a48c9f7b911ef8cda45dd6.jpg

Posted

3a99920ce11a91dfa410361aa7f555e8.jpg

Plavi je odličan sa ovim crvenim detaljima.

• +1 6
Posted

meni se oba bas svidjaju. hvala bogu da nema vise crvenih

Posted

realno najbolju kombinaciju su izabrali od onih koje su ponudili na glasanje

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

• +1 1
  • 2 weeks later...