Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Ne sećam se da je bilo, al dao bih bar bubreg za ovo

22669d562d879adb7a63ce06241d63c3.jpg

• +1 2
  • Wub 2
  • 3 weeks later...
Posted

Dopuna:

728764d6232c88cda3ca9d9d6919ef7d.jpg

Stvar prestiža za kolekcionare.
  • +1 5
  • Hvala 2
  • 2 weeks later...
Posted

Do kad FSS ima ugovor sa Pumom? Ako Zabari ispadnu, jesmo li mi onda Pumi glavni izlog na Mundijalu, da li ocekivati poseban tretman?

Inace, ovo me podsetilo na jednu simpaticnu triviju. Jugoslovenski dresovi na Mundijalu 1990. je Adidas zapravo isprva namenio Francuzima, ali oni se nisu kvalifikovali. 

Posted

mislim da će se novi ugovor potpisati pre mundijala

Posted

I dalje ne razumem zasto ne vrate plave ili teget šorceve i bele čarape, ovo sve crveno nidje veze s vezom. Jedno vreme jeste FIFA imala fix ideju da dresovi treba da budu u istoj nijansi sva 3 dela pa su Nemci i Englezi bili total beli i slično, otprilike su tad i nama pocrveneli sve. U medjuvremenu taj princip je napušten a mi ostasmo crveni.

• +1 1
Posted

Jeste, dosadni su ovi dresovi dozlaboga. Ili boje zastave, sa lepsim nijansama nego pre, ili cak povratak na jugoslovensku kombinaciju boja (kao u basketu).

• +1 1
Posted

boje zastave su ubeljivo najdosadnije i najneoriginalnije rešenje

vizantijsko plavo i svi zadovoljni, imali bi   kontinuitet i sa Titom i sa Nemanjićima, sa Mošom i Tirketom i sa Džajom i Piksijem

Posted

vinčanski oranž, da se zna ko je narod najstariji!

Posted

Meni je sve bolje od ovih ludorija sa "Tesla plavom" i onim ocilima koji u nekom uglu zaliče na pobačaj kukastog krsta i rusko-seljoberskih ornamenata.

Umbro jeste usrao sa skroz crvenom, ali mislim da bi povratak na YU dresove bio takodje promašaj. Belo nam lepo stoji, bez ikakvih dodatak, eventualno tanke, jedva vidljive, pruge u bojama zastave-ako baš mora.

Na ovaj fazon

Yugoslavia away shirt for the 1984 European Championship. | European  championships, Shirts, Vintage adidas

• +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

Ne pratim baš Zvezdu u Linglongu, ali prema Footy Headlines beli dres je danas debitovao. Meni deluje fenomenalno, očigledna je ideja omaža Puma rezervnoj kombinaciji iz 1990/91. Realno full bela kombinacija treba uvek da bude na raspolaganju kao rezervni dres, a te plave/teget zajebancije nek ostave za Vojvodinu i gostovanja drugim crveno belim ekipama. Verovatno najbolji dres koji je Macron napravio Zvezdi do sad.

290f4347817018cca46e3b65a77fe02b.jpg

• Wub 1
Posted

Изгледало је одлично и данас на утакмици

Posted

Vaistinu prelep. Kod Macrona mi jedino simpa njihov logo, kao na našem semaforu kad damo gol :D

84B1153C-2270-45D3-A408-CE3FBDD08663.jpeg

• +1 2