ducca Posted October 13, 2021 Author Posted October 13, 2021 Ne sećam se da je bilo, al dao bih bar bubreg za ovo 2 2
ducca Posted November 3, 2021 Author Posted November 3, 2021 Dopuna:Stvar prestiža za kolekcionare. 5 2
Kampokei Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Do kad FSS ima ugovor sa Pumom? Ako Zabari ispadnu, jesmo li mi onda Pumi glavni izlog na Mundijalu, da li ocekivati poseban tretman? Inace, ovo me podsetilo na jednu simpaticnu triviju. Jugoslovenski dresovi na Mundijalu 1990. je Adidas zapravo isprva namenio Francuzima, ali oni se nisu kvalifikovali.
kud u maglu Simoviću Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 mislim da će se novi ugovor potpisati pre mundijala
ducca Posted November 16, 2021 Author Posted November 16, 2021 I dalje ne razumem zasto ne vrate plave ili teget šorceve i bele čarape, ovo sve crveno nidje veze s vezom. Jedno vreme jeste FIFA imala fix ideju da dresovi treba da budu u istoj nijansi sva 3 dela pa su Nemci i Englezi bili total beli i slično, otprilike su tad i nama pocrveneli sve. U medjuvremenu taj princip je napušten a mi ostasmo crveni. 1
Kampokei Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Jeste, dosadni su ovi dresovi dozlaboga. Ili boje zastave, sa lepsim nijansama nego pre, ili cak povratak na jugoslovensku kombinaciju boja (kao u basketu). 1
levi Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 boje zastave su ubeljivo najdosadnije i najneoriginalnije rešenje vizantijsko plavo i svi zadovoljni, imali bi kontinuitet i sa Titom i sa Nemanjićima, sa Mošom i Tirketom i sa Džajom i Piksijem
Filozof manijak Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 vinčanski oranž, da se zna ko je narod najstariji!
John Coltrane Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Meni je sve bolje od ovih ludorija sa "Tesla plavom" i onim ocilima koji u nekom uglu zaliče na pobačaj kukastog krsta i rusko-seljoberskih ornamenata. Umbro jeste usrao sa skroz crvenom, ali mislim da bi povratak na YU dresove bio takodje promašaj. Belo nam lepo stoji, bez ikakvih dodatak, eventualno tanke, jedva vidljive, pruge u bojama zastave-ako baš mora. Na ovaj fazon 1
ducca Posted December 5, 2021 Author Posted December 5, 2021 Ne pratim baš Zvezdu u Linglongu, ali prema Footy Headlines beli dres je danas debitovao. Meni deluje fenomenalno, očigledna je ideja omaža Puma rezervnoj kombinaciji iz 1990/91. Realno full bela kombinacija treba uvek da bude na raspolaganju kao rezervni dres, a te plave/teget zajebancije nek ostave za Vojvodinu i gostovanja drugim crveno belim ekipama. Verovatno najbolji dres koji je Macron napravio Zvezdi do sad. 1
Cane Vukic Prebranac Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Изгледало је одлично и данас на утакмици
John Coltrane Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Vaistinu prelep. Kod Macrona mi jedino simpa njihov logo, kao na našem semaforu kad damo gol 2
Recommended Posts