copkillah Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Meni pre par meseci probali da kupe u Liverpulu i nije bilo
Baldrick S. Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Gde si ga uzeo?Na sportsdirect. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
ducca Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 Mislio sam da je ovo vrhunac budalaštine, ali Nike reče Hold my beer: 1
Azdaja Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Kad smo kod dresova imam zanimljiv dres original(on mi ga je dao) Deki Stanković #5 iz Intera sezona kad su uzeli LS, gde bih to mogao da zavaljam za neke novce? Postoji li tržište za dresove?
John Coltrane Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 30 minutes ago, Azdaja said: Kad smo kod dresova imam zanimljiv dres original(on mi ga je dao) Deki Stanković #5 iz Intera sezona kad su uzeli LS, gde bih to mogao da zavaljam za neke novce? Postoji li tržište za dresove? Kupindo i KupujemProdajem. Cenu možeš formirati prema sličnim dresovima. Sećam se da je dugo najskuplji bio dres Bajčetića iz Selte sa sve Citroenom na grudima. Bio je oko 15k. 1
Meazza Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 On 12.3.2021. at 16:43, ducca said: Ovo je novi logo, nije još zvanično objavljeno - biće u aprilu, ali se pojavila potvrda pošto je podnet zahtev za zaštitu loga. Prilično jadno ako mene neko pita. Pre svega je glupo. 1
Recommended Posts