Bogotac Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 (edited) Vise njih,Kejnov iz Totenhema,Grizmanov,Rojsov Hvala svima za lokaciju,znam gde je to Edited July 31, 2016 by Bogotac
Bogotac Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 (edited) Mislim da sportsdirect pokriva to. Pogledao,ne pokriva,samo dresovi bez broja i imena,imaju par Realovih i Bajernovih sa imenom i brojem Firma u bezistanu se zove Sunrise,kopije dresova,zanimljivo,imaju dresove iz NFL i posebno NHL-a,po meni najjaci dresovi Ladno imaju dres Krejcija iz Boston Bruinsa,kupljeno!!! Edited July 31, 2016 by Bogotac
Dr Arslanagić Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 joj, jebena rubaška jebao ih nacionalizam i narodna radinost
Dr Arslanagić Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 moja baba Kata imala isti takav dres, bio joj deo devojačke spreme
Meazza Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 (edited) Ali tacno, hiljadu puta je bolje kad ne koriste svoju "kreativnost". Ako ne znas, keep it simple by all means. Verovatno jedini nacin da se izbegne katastrofa poput Milanove opreme. Smradidas treba ukinuti. Edited August 6, 2016 by IndridCold
ducca Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 Adidas je do pre koju godinu delovao da je opet na pravom putu po pitanju dizajna, ali u zadnje vreme, posebno ove sezone sa ovim odvratnim templejtom sa 3 linije ispod rukava koji ima apsolutno svaki njihov tim, su zasrali do jaja. Jbt kao da nisu potrosili vise od 2 dana da sklepaju template za sve klubove i repke koje oblace i zavrsili posao za ovu godinu, verovatno su uzeli i neke dizajnere sa biroa i dali po sendvic i sok da ovo izmozgaju.
copkillah Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Španski trećeligaš, obeležava 400 godina od smrti Servantesa
Reaktor Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Španski trećeligaš, obeležava 400 godina od smrti Servantesa Ovakve će im biti kopačke:
copkillah Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 ne, to treba klati i bacati u jame Mislim da je samo za komemorativni meč u Servantesovu čast, pa i može da se oprosti. Ovakve će im biti kopačke: Žakuj!!!
Recommended Posts