July 10, 20168 yr nisam znao za to, mislio sam da je skorašnja akvizicija. Вориор је специјализован за лакрос и потпуно непознат у Јевропи. Било ми је баш нејсано зашто NB уопште експериментише са тим брендом кад су познти као оригинални произвођачи. Ја их волим напросто јер праве обућу која одговара мојим стопалима(широки модели) и што још имају фабрике у САД.
July 10, 20168 yr i meni su njihove patike odlične, jedan par klasičnih teniskih mi je trajao 3 godine
July 10, 20168 yr i meni su njihove patike odlične, jedan par klasičnih teniskih mi je trajao 3 godine Ja izrabljujem patike, bangavo hodam i nosim ih nikad kraće od 5 godina, šta im ti tek onda radiš? :D
July 11, 20168 yr ne mora se na svakoj strani postovati ovaj dres. dokle cemo se smejati ovoj nesreci. <_< Ovo kao one majicice za jogging, teretanu. majice za trening ni ne zelis da vidis toliko su odvratne. Edited July 11, 20168 yr by 189-
July 14, 20168 yr Btw gde povoljno pazariti de rossijev dres na netu? http://www.calciofanshop.com/italia-europei-2016/maglia-italia-europei-2016/maglia-italia-ufficiale-de-rossi-europei-2016.html
July 23, 20168 yr Šta je bre ovo, ova junajtedova home garnitura, djeca im se ne radovala, ovima u adidasu Ko da igram Heroje